Nail Art

10 olyan Instagram felhasználót gyűjtöttem össze, akiket megéri követni és ihletet meríteni tőlük, ha a körmeidről van szó.

1. esNAIL

Az esNAIL két vezetője Aiko és Miho japán művészek. Ők hozták létre a mára már népszerű Los Angeles – i és Beverly Hills-i szalonokat. Japán hírességek és hollywoodi sztárok rajonganak fantasztikus munkáikért, mint például Cassie, Zendaya és a Pretty Little Liarsből ismert Ashley Benson, sőt egyre többet jelennek meg TV műsorokban és magazinokban is.

2. WAH Nails

Sharmadean Reid 2009-ben nyitotta meg szalonját Londonban, amelyben teljes mértékben kézzel festett munkákat készítenek. Meglehet, hogy otthon nem tudjuk magunknak elkészíteni, de mindenképp bámulatosak. Nők, gyerekek és férfiak is egyaránt függőjévé váltak a WAH körmöknek.

3. MP Nails

Madeline Poole egy jól ismert köröm művész, akinek a munkáit a Harper’s Bazaar vagy a Teen Vogue címlapján láthatjuk. Legutóbb Cindy Crawford-dal dolgozott.

4. The Illustrated Nail

Sophie Harris-Greenslade egy "mobil" köröm zseni , ugyanis körbe utazza Londont, hogy mini falfestményeket fessen az angolok körmére. Így nem is csoda, hogy több, mint 24.000 követőt tudhat a magáénak.

5. Trophy Wife Nail Art

Az ausztrál szalonból minden nap egyre jobb és jobb ötletek áradnak ki, és emellett szerintem nagyon édesek.

6. This Is Prima

Christina Rinaldi egy New York-i köröm művész, akiből áradnak a jobbnál jobb ötletek. Ezt ezen a mani mesterművön is bebizonyítja.

7. Jin Soon Choi

Jin Soon az alapítója a Jin Soon Hand and Foot Spa-nak és a JINsoon körömlakkoknak. Ezek mellett a divatbemutatók színfalai mögött ő készíti a hírességek és modellek manikűrjét. Legutóbb a Rag & Bone bemutatóján dolgozott.

8. Olive and June

Ha kifinomult, szemet gyönyörködtető körmöket szeretnél látni, érdemes őket követni.

9. Miss Lady Finger

Taryn Multack a kifutókon bemutatott kreációk mintáit, anyagait konvertálja át a körömfestés művészetébe.

10. One Nail to Rule Them All

Alice egy brit köröm blogger Yorkshire-ben az Egyesült Királyságban, aki mindenféle kínálattal elő tud állni a graffititől a geometrikus formákig, amelyeket ő tervez meg. Szóval, hogyha inspirációra lesz szükséged, csak látogasd meg az oldalát.

Ajánló
Kommentek
  1. Én