DESIGNER FELLÉPŐRUHÁK

Sokak után Katy Perry is designer ruhában lépett színpadra jelenleg is futó világ körüli turnéján Roberto Cavalli jóvoltából, aki nem sajnálta idejét és egy igazán csilli-villi ruhát tervezett az énekesnőnek – legalább Madonna, vagy Beyoncé után Katy is ugyanolyan stílusos lehet a színpadon, mint a vörös szőnyegen.

De Katy Perry messze van még azoktól az előadóktól, akik szinte már minden fontosabb fellépésük során egy neves tervező jelmezébe bújhatnak bele.

Britney Spears Dsquared2-ban

Britney egy cirkuszt varázsolt a színpadra 2009-ben, amit ezzel a Dsquared2 darabbal koronázott meg. Az újraértelmezett bohóc, artista és zsonglőr jelmezek provokatívvá tették Britney-t és táncosait.

Jennifer Lopez Zuhair Murad-ban

J. Lo Zuhair Murad libanoni tervezőt kérte meg arra, hogy ne csak a vörös szőnyegre tervezzen számára gyönyörű ruhákat, hanem a színpadra is, mert szeretné ugyan azt a csillogást és ragyogást kelteni mindenféle közönség előtt. Ezért a 2012-es nyári turnéján Lopez kisasszony ebben a csillogó kezeslábasban lépett színpadra.

Beyoncé Balmain-ben

Volt már Emilio Pucci, David Koma, Givenchy és Tom Ford tervezte fellépő ruhája, de a „The Mrs. Carter” világkörüli turnéjára a Balmain biztosította a ruhákat, köztük ezt a fekete-fehér, mintás bodyt is.

Lady Gaga Giorgio Armani-ban

Miután az 52. Grammy Awards vörös szőnyegén Armani Privé-ben vonult végig, Gaga hozta a formáját, nem okozott csalódást és a színpadra is ebben az Armani kristályokkal kirakott, merev bodyban lépett fel a színpadon. A közös munka ezek után is folytatódott, hiszen a „Born This Way Ball” turnén is jelentek meg Armani ruhák.

Rihanna Givenchy-ben

A „Diamond” világkörüli turnén Rihanna egy Riccardo Tisci által tervezett Givenchy darabban nyitotta meg műsorát 2013-ban, amely egy fekete-arany kabát volt Swarovski-val díszítve.

Madonna Jean Paul Gautier-ben

Természetesen minden egyes designer-énekes együtműködésnek a királynője Madonna. Jean Paul Gautier újragondolva az ikonikus kúp melltartót, ebben a kreációban engedte színpadra Madonnát 2012-ben az MDNA turnén.

Ajánló
Kommentek
  1. Én