Az esernyő, mint kiegészítő

Biztos mindannyiótoknak van esernyője, de hogy milyen az itt a kérdés...

Ezen az igazán esős héten biztosan sokunknál volt mindennap esernyő, hogy ne ázzunk el, hiszen minden nap bármelyik pillanatban beborult az ég és esett. Ha körülnézünk az utcán ilyenkor, látjuk, hogy milyen esernyővel járnak az emberek. A többség csak sima egyszínű, általában fekete vagy sötét színű esernyőt használ, de amikor megpillantunk egy szivárvány színekben pompázót, vagy egy másfajta, a többi közül kirívó darabot, akkor eszembe jut, hogy milyen jól is néz ki. Mint egy kiegészítő, ilyenkor az esernyőnk is tükrözheti stílusunkat. Egy színes, mintás hatalmas esernyő még a kedvünket is jobbá teszi egy szomorkás esős időben. Minták, színek és anyagok ötvözésével készítenek más ás más fazonban esernyőken. Kicsit, amely elfér a táskánkban, vagy nagyot, ami olyan, mint egy sétapálca. Átlátszó és vicces esernyők tömkelege vár minket, ha az embernek kedve van egy kis stílushoz még a rossz időben is, akkor jól megválasztja az esernyőjét is.

Íme néhány ötlet:

Legyen színes, ne unalmas sötét, például egy kedvenc színben pompázó, máris jobb a kedvünk még az esőben is.

Legyen mintás, csíkos, kockás, pöttyös.

 

Legyen átlátszó, esetleg vicces mintákkal ötvözve, amelyen átlátunk a fejünk fölé nézve is. Az átlátszó esernyő egy élményt is adhat, hogy ugyanúgy látunk minden irányba, még a fejünk fölé is.

Legyen mesefigurás, vagy valamilyen figurás az esernyőnk, nem feltétlenül gyerekes akár egy Disney figurás sem.

Legyen feliratos, valami jó kis boldog, vagy vicces felirattal.

Szóval megválaszthatjuk az esernyőnket is úgy, hogy az divatos legyen és ugyanúgy szeretjük, mint a ruháinkat. De akár a nyári napsütésben is elővehetjük fehér csipkés esernyőnket egy nagy sétára a parkban.

Ajánló
Kommentek
  1. Én