Rihanna stílusa hivatalosan is díjnyertes

Rihannáról az elmúlt időben a CFDA (Council of Fashion Designers of America) hivatalosan is megerősítette azt a tényt, miszerint olyan stílusa van, amire érdemes odafigyelni (és természetesen ugyanúgy azokra is, akik az elmúlt évek nyertesei lettek, mint Lady Gaga, Kate Moss és Nicole Kidman).

Megjelenésével már megnyerte a stíluskaméleon elnevezést, de azt is tudjuk, hogy ezt a rangot nem lehet egyszerűen megnyerni, komoly odaadással és alázattal kell foglalkoznia a divattal.

Rihanna színpadi ruhái káprázatosak, de utca stílusa állandóan meghökkentő és mindig magára vonja a figyelmet. Tetszik vagy sem, de a sztár tökélyre fejlesztette (vagy épp feltalálta) a grunge-glamour és a punk-rock párosítását az avantgárddal – és még nem is volt szó a vörös szőnyegen való megjelenéseiről. Szóval tudjuk, hogy amikor RiRi az utcára lép, felkészülhetünk a legváratlanabb eseményekre.

Miután már több száz fotót végig néztünk róla, kijelenthetjük, hogy ez a barbadosi szépség a krémek krémje az utcai divat drágakövei között.

2012-ben Londonban a Reb’l Fleur parfüm bemutatóján Rihanna ellopta a showt ezzel a türkíz tollad Antonia Berardi felsővel és a hozzá megfelelően kiválasztott nadrággal.

2013 júniusában a sztár boyfriend nadrágban és hologramos crop top-ban a hozzá illő clutch-al, minden Stella McCartney-tól.

Ki más vonulna a közönség előtt melegítő nadrágban és egy New Balance 574-ben egy szőrme kabátban, mint RiRi?

Rihanna romantikusra vette a formát egy tüll szoknyával és ezzel a hajjal – párosítva egy csomóra kötött pólóval, túlméretezett blézerrel és masnis magassarkúval.

Egy bő farmering – egy másik farmering a derekára kötve – szegecsekkel gazdagon díszített farmersort és egy szexi combig érő csizma. Így indult el Rihanna Londonban a hoteljéből 2012 februárjában.

Rihanna nem egy, hanem két statement dolgot viselt amikor kilépett az utcára New York-ban 2013-ban. Egy mintás Mary Katrantzou felsőt és egy szexi Tom Ford gladiátor szandált.

A divatdiktátor duplázta a farmert és párosított egy chambray Current/Elliot inget egy virágmintás Alexander Wang szűkített nadrággal 2012 márciusában. A divatkaméleon arany karkötőt, ezüst nyakláncot, rengeteg gyűrűt és egy szürke, láncos táskát választott kiegészítőnek. Az outfit tökéletes lezárásaként pedig egy fehér Alexander Wang cipőt visel.

Ajánló
Kommentek
  1. Én