Emma

Egyszerű és gyönyörű stílusával minden egyes alkalommal elkápráztat minket a szépséges színésznő...

A Harry Potter filmekből megismert kis kócos Hermionéból mára egy gyönyörű nő vált, azaz Emma Watson szebb, mint valaha. Hozza a formáját minden alkalommal, minden eseményen olyan ruhakölteményekben jelenik meg, amelyek biztosan minden szemet gyönyörködtetnek. Sőt az ő szépsége minden ruhát még szebbé tesz, így a megjelenése mindig tökéletes.

Emma nem csak a ruhákban, hanem a hajstílusában is változékony, hiszen hosszú göndör fürtjeit levágatta évekkel ezelőtt, majd a növekedési folyamatban különböző hajformákat viselt, mára ismét hosszú fürtökkel csodálhatjuk. Minden bizonnyal a hosszú, a köztes állapotok és a rövid is nagyon jól áll neki. Nem mondhatnánk, hogy egy unalmas forma a színésznő.

Nézzünk néhány piros szőnyeges szettet:

Általában itt hosszú egyrészes ruhákban jelenik meg, de néha a rövidben is láthatjuk, melyek különböző stílusúak, hol szűkítettek, máskor pedig terebélyesebb szoknyájú fazonokban láthatjuk, minden ruhához különböző hajstílussal és sminkkel, melyek nagy összhangban vannak egymással.

 

Kampányreklámokban is részt vett már:

Mint például a Burberry és Lancome kampányai. Jó választás volt Emmát választaniuk, hiszen tündököl a fotókon.

Emma az utcán, lesifotósok örökítik meg számunkra a sztárok mindennapjait, ami nekik valószínűleg nem a legnagyobb öröm, de nekünk talán az, hogy láthatjuk őket, hogy mindennapjaikban ők is olyan emberek, mint mi:

És néhány nagyon jól sikerült képe az újságok lapjairól, amelyeken igazán gyönyörű és mindegyiken más szerepet vesz fel, de mégis mindegyik olyan Emmás:

Ajánló
Kommentek
  1. Én