SZÉPSÉG BAKIK

A génjeinkben van megírva, hogy bárhol, bármikor imádjuk kritizálni másokat és hibákat keresni embertársainkban saját dolgainkat elfelejtve. Amikor pedig rengeteg különféle embert veszünk szemügyre barátnőimmel, miközben az italunkat szürcsölgetjük valahol, tényleg elszabadul a pokol.

Szilikon pántok, tetovált smink, hatalmas karmok, lenőtt vagy épp sárgára festett hajkoronák. Ezek mind azok az ízléstelen dolgok, amelyeket egyszerűen elviselhetetlennek gondolok. De nézzük azt a kettőt, ami minden időben halálos nagy vétek.

Szemöldök:

Kiakadok, ha egy lánynak erősen elüt a szemöldök színe a hajszínétől. A másik „kedvencem”, amikor mindenféle kifli alakú rajzzal helyettesítik őket, vagy túl vékonyra szedik. A tetovált szemöldök pedig egyszerűen érthetetlen számomra.

A szemöldök keretet és karaktert ad az arcnak. Fontos, hogy harmonizáljon a hajszíneddel. Ha szeretnéd meghatározni a tökéletes szemöldök pontjait, ezen az ábrán kaphatsz segítséget:

Műköröm:

Ha valakinek óriási karmai vannak az soha nem esztétikus, inkább közönséges és a férfiak sem szeretik.

Fordítsunk elég időt kezünk ápolására, csak utána beszélhetünk a körmökről. Ha a bőr a kezünkön egészséges, a pórusok szabad szemmel láthatóak, viszont ha száraz, a pórusokat eltömítik a hámsejtek és kirepedezik a bőr. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én