Dolce & Gabbana paparazzi zónává változtatja Caprit

Multi-szezonális ruhákat vonultat fel a 2014-es évre D&G Caprin, ahol a divatbemutató nagyon látványosra sikerült...

Mialatt fellövik a tűzijátékot, amely fényesebb, mint a holdtölte, egy "menyasszony" a hullámtörésen egy kis csónakban közelít.

A hullámok megvoltak töltve 50-es évekbeli Mambo Italiano-val, élvezettel játszottak, mint ahogyan a vendégek ruhája csillogva táncolt a sziklás parton Capriban.

Üdvözöllek Dél-Olaszországban! Egy tökéletes divat eseményen, Dolce & Gabbana megfogták a mediterrán szellemiséget; izgalmas nagy szoknyákkal, vékony derékkal, merész mintákkal, nem mindennapi ékszerekkel, buja szőrmékkel és kétrészes fürdőruhákkal.

Amíg Domenico Dolce és Stefano Gabbana a tengerpart kifutója mellett - a modellekre vártak, hogy a hosszú szoknyáikban megmásszák a hegyoldalt - a közönséggel, akik elsősorban couture ügyfelek, kifulladásig tapsoltak a zenére.

Ők már körbevitték kollekcióikat egész Olaszországon és Szicílián, ahonnan Domeniko gyökerei származnak Velencében és most Caprin.

"Ez a gyönyörű Olaszországról szól, szeretnénk valamit tenni a hazánkért." – mondta Stefano.

Voltak részletes virághímzések, szandálok gyöngyös virágfejekkel, csillogó korona, amely a napoleoni korszakot idézi, és egy ruha kézzel festve az Amalfi-part térképével.

Az 50-es évek dalával - „Volare” - , a show extravagáns és meghitt volt egyben.

Egy párizsi „haute couture” szezon után néhány kollekció úgy tűnik, elkötelezett az ügyfelek iránt, volt egy show utáni tülekedés a rusztikus villába a domboldalon, ahol azonnali megrendeléseket lehetett bonyolítani.

A kollekció egyedisége volt, hogy több szezonos, mint a globális ügyfelek számára, akik Oroszországban öltözködnek vagy Ázsiában.

"Az volt a legszebb – az út, ahol a modellek megérkeztek a csónakokban a vízen át, miközben a nap nyugszik lefelé, a csodálatos ruhákkal, a hímzésmintákkal, egyszerű kabátokkal vagy ruhákkal” mondta Georgina Brandolini, aki két lányával érkezett, Biankával és Cocoval.

A show egy hosszú világos szoknyával kezdett, tengerészcsíkos vagy virágos, vágott mellényekkel, ékszerekkel. Az első egzotikus strand viselet,  a szezon szexi darabja; a sort. Nagyon csinosak és dekoratívak voltak, egy hosszú kabát alatt viselve.

Nagyon érdekes volt a strandszereléshez egy plüss szőrme kabát és a térdig érő csizma.

A nyárra ruha; egy vízszintes csíkos hosszú szoknya, egy rózsás csipke ruha.

Ajánló
Kommentek
  1. Én