10 kreatív ötlet a cipőid tárolására

Azt mondják, hogy minden sikeres nő mögött jó néhány pár cipő áll, szóval meg kell próbálnunk őket a legkreatívabb módon tárolni őket. A Pinterest pedig erre rengeteg olyan ötletet ad, amelyek alapján többféle módon tudod rendszerezni kedvenc cipőidet nem foglalkozva otthonod méretével.

Élet a polcon

Ahelyett, hogy gyönyörű cipőidet ajtók mögé rejtenéd, tedd őket polcokra a szobád falára, így felérhetnek egy műalkotással is.
Tipp: Következetesen egy polcon csak egy típusú cipőt helyezz el.

Tökéletes képek

A cipőid dobozban tárolása nem csak szervezettséget jelenthet, hanem azt is, hogy a lábbelijeid tisztán maradnak.
Tipp: A könnyű hozzáférés érdekében tégy a cipőidről egy képet a doboz elejére.

A dobozokon kívül

 

 

Ezekhez a színes tároló ládákhoz már némi kézügyességre is szükséged lehet, bár szerintem nem egy, hű de nagy dolog szerezni pár ládát, lefesteni őket és a falra helyezni őket.
Tipp: Hogy jobb hatást érj el, különböző méretű ládákat használj.

Cipők a vitrinben

Ha nincs hely a szekrényben, légy kreatív és használj fel régi, vagy felesleges bútorokat, például egy üvegajtós szekrényből simán cipőtárolót csinálhatsz.
Tipp: Ne legyen túlzsúfolt a szekrény, és mindig a jelenlegi szezonnak megfelelő cipőket helyezz el benne.

Közösségi hely

Ha a cipőgyűjteményedet úgy érzed, hogy érdemes megmutatni, vidd ki a hálószobából és tedd a nappaliba. (Ez csak akkor működik igazán, ha beépített polcrendszered van.)
Tipp: Tegyél a cipőid közé hétköznapi dolgokat, például könyveket, vagy vázát. Így sokkal átlagosabbnak tűnik majd az egész.

Fent a falon

Nem rajongsz a terjedelmes polcokért? Próbáld meg a sarkánál fogva felakasztani cipőidet egy a falon kihúzott erős zsinórra, vagy valami hasonlóra. Ez a helytakarékos tárolás egyszerre elegáns és váratlan.
Tipp: Sajnálom, de ez nem a lapos talpú cipők tárolására való.

Minden a helyén

Ha kevesebb cipő közül szoktál válogatni, tartsd őket egy nyitott könyvespolcban, így mindig gyorsan megtalálod azt, amelyiket fel szeretnéd húzni.
Tipp: Ne okozz rendetlenséget, egy helyre maximum két cipőt helyezz!

Ajánló
Kommentek
  1. Én