Modellek a kifutón kívül III.

Naomi Campbell nagyon laza, míg Karolina Kurkova elegáns a kifutókon kívül is...

Jourdan Dunn

Az biztos, hogy nincs modell akinek jobb alakja lenne, mint Dunn-nak. Gyönyörű bőre és arcvonása van, amely mellett öltözete csak dob a sémán. Nagyon vagány sportos,mégis elegáns.

Karlie Kloss

Klossnak a hírek szerint kapott egy gyors hajvágást.

A férfias öltözet a trend manapság, de Karlie is, mint sokan mások nagyon nőiesen viselik a zakót és férfias kabátot. Egy férfias szerelésben egy nő talán még vonzóbb is lehet egyesek számára.

Karolina Kurkova

Karolina nagyon vadító ebben a szerelésben. A kék pólóhoz és lábbelihez a fekete-fehér zakó, fekete nadrág és zebramintás táska egyedi stílust kölcsönöz számára.

Mintha még az utcán is pózolna telefonálás közben, mint egy igazi modell.

Kate Upton

Kate nagyon visszafogott ezekben a lágy színekben. Ez a világos rózsaszín a szürkével szemnyugtató, mikor ránézünk. Kiegészítőként a kék táska pedig szintén jó választás volt.

Lara Stone

Lara sminkje egy tusvonalból áll. Arca így is tökéletes. Hoszzú szőke haja egy fehér lezser ingre omlik. A narancssárga szín pedig jó választás volt táskából.

Lily Aldridge

Úgy vonul az utcán is, mintha kifutón lenne. Bőr fekete leggingben és hozzá a megfelelő bőr táskával, mindezt a sötétséget egy citromsárga felsővel dobja fel.

Naomi Campbell

A szupermodellek egyike a 90-es évekből. Pályafutása még ma is élen jár. Naomi a kifutókon megszokott elegáns viseletet az utcán lecserélte laza, rapperes, fiús stílusra.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosienak nagyon jól áll a kalap, emellett egy farmerre és egy sima pólóra esett választása, amelyeket még egy mintás zakóval és egy szép magas sarkúval dob fel.

Nicole Trunfio

Nagyon lazán és stílusosan, egy - a mostanság nagyon kedvelt - haspólóban és szaggatott shortban sétál, mindezt fehér színben kivitelezve, hiszen melegben a fehér a legpraktikusabb, még akkor is, ha az nem takar belőlünk sokat.

forrás:glamourmagazine.co.uk

Ajánló
Kommentek
  1. Én