2014 legnagyobb kampányai III.

Mint ahogyan az előzőekben, a folytatásban is láthatjátok, hogy kedvelt hírességekkel vonják a divatházak magukra a figyelmet...

Roberto Cavalli

Rita Ora Roberto Cavalli 2014 ősz/tél kampányának arca. Hihetetlenül néz ki a Marilyn Monroe inspirálta fotósorozaton.

Káprázatos estélyi ruhákban és luxus körülmények között láthatjuk. Rita minden lépésében egy csoda a fotókon – és Roberto Cavalli teljesen egyetért:

„Rita Ora úgy viseli a hírnevet, mint a mesebeli ruhákat. A sors tartja fenn a jövőben a pop királynőt, aki rendkívüli lelkesedéssel és figyelemmel él, mint a nagy díva.”

A fiatal olasz fotográfus Francesco Carrozzini fotózott. Eva Cavalli volt megbízva az elbűvölő jelenetekkel, amelyeken szintén debütált az új Regina táska, amelyet szakszerűen modellezett Rita a képen.

Ha valaha úgy dönt, hogy felhagy az énekléssel, könnyedén beállhatna a modellek világába is.

 

Stylebop

Poppy Delevingne a 2014 tavasz/nyár Stylebop kampány, a „Red Carpet Capsule” kollekció arca.

Úgy indult, hogy beleessen a gála szezonba. A kollekció képein Poppyt a gyönyörű ruhákban, drámai beállításokban láthatjuk a Chateau Marmont Hotelben Los Angelesben. A kollekció célja, hogy közelebb hozza a legjobban fejlődő és feltörekvő brit dizájn tehetségeket. A stylebop.com designerek, David Kom, Marios Schwab, Mary Katrntzou, Matthew Williamson, Preen és Roksanda Illincic, valamint a kiegészítők Emilia Wickstead, Nicholas Kirkwood, Osman és Sophi Webster.

Poppy Kalifornia napsugarát egy gyönyörű Matthew Willimson kreációban élvezte.

 

Karen Millen

A 2014 tavasz6nyár kampányukban Karen Miller besorozta a legendás fotóst, David Baileyt és a divat stylist Katy Englandet az új energikus lélegzetvételhez és hogy új lelket hozzon a nagy tekintélynek örvendő brit csapatnak. Bailey és England kombinációja, együtt a tündöklő modellel, hozzák a kampány igazi divatszenvedélyét.

Nem is beszélve arról, hogy a kampány tárgya egy darabja a sorozatnak, amely csak azért sír, hogy a gardróbodhoz tartozzon.

 

Gemfields

Mila Kunis második fordulója ez a Gemfields arcaként, 30 éves színésznőt smink nélkül kapták lencsevégre. Ahogyan láthatjuk a Fekete Hattyú sztárja hihetetlenül néz ki. Nincs semmi rejtegetnivalója. A kampány képeit Peter Lindbergh fotós készítette.

A páros nagyon jól dolgozik együtt. 

Mila azt mondta: „Úgy gondolom eddig ez volt a legnatúrabb fotózásom az eddigiek közül és a szabadság érzését adta a gyönyörű természetes környezet.” Folytatta: „Peter nagyon kényelmes környezetet teremt a fotózásokon és lehetővé teszi, hogy spontán legyél és ne öntudatos.”

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én