Amire szükséged lehet 2014 tavaszán (1. rész)

Végre elérkeztünk erre a pontra is, túlélve a hóviharokat, a fagypont alatti hőmérsékletet és itt az igazi tavasz, ami egyenlő a női ruhatárak felfrissülésére. Így hoztam pár ötletet, hogyan is lehetne ezt megvalósítani.

1. Tavaszi lapos – Hidd el, hogy rögtön le kell csapni rá, amint levehetjük a téli vastag zoknijainkat – főleg akkor, ha egy nagyon szép és vidám pár cipellőre bukkanunk rá. Mostanában a d’Orsay és a loafer a népszerű, de a balerinák is tökéletesek.

2. Felvágott szoknya – Mostanára a térdig érő lett a szoknyák mestere. Ha munkába nem is túl megfelelő, máshol nyugodtan mutatkozhatunk benne és megmutathatjuk szexi oldalunkat.

3. Boxy-top – Ez a felső tökéletes egy szűk nadrággal, vagy egy boyfriend farmerral, ráadásul szuperkényelmes. Ne feledd el a finomabb kiegészítőket sem hozzá párosítani, mint például és cat-eye napszemüveget.

4. Bojtos nyaklánc – Függetlenül attól, hogy nagy és feltűnő, vagy kicsi és visszafogott ez ’14 tavaszának nyaklánca.

5. Bermuda nadrág – Ezt a térdig érő nadrágot nagyobb kihívás viselni, mint ahogy azt gondoljuk. Bár tény, hogy a megfelelő magassarkúval , vagy csíkos szandállal olyan tökéletes lehet, akár egy ceruza szoknya . Kerüld a redőket, húzásokat, a felesleges zsebeket és mindent, ami feszes.

6. Cropped farmer - Hölgyeim, itt minden a bokáról szól! Lehet, hogy varróhoz kell vinni, hogy tényleg tökéletesen passzoljon, de megéri azt a pár száz forintot. A rövidebb szár, amely épp a boka fölé ér, magas és karcsú sziluettet ajándékoz mindenkinek.

7. T-vonal a szandálokon – Ezeket az egyszerű, alacsony sarkú lábbeliket pont ez a vékony T-vonal teszi széppé.

8. Statement napszemüvegek – Miért viselnél egy unalmassá vált pilóta napszemüveget, amikor tudod ezeket is? Keress minél merészebbet – színeset, mintásat, vastag kereteset. Ez most nem a klasszikusok ideje – go big, or go home!

9. Világos színű motoros dzseki – Tavasszal minél üdébb dolgokat viselünk, annál jobban érezzük magunkat, de ha ezeket a világos ruhákat fekete bőrdzsekivel párosítanánk, akkor nyomasztó összképet kapnánk, így jobban járunk ilyenkor a semleges színekkel.

10. Összekevert fülbevalók – Cseréld össze a kisebb fülbevalóidat, amelyet apró pénzért be tudsz szerezni rengeteg boltban. De végre felhasználhatod azokat is, amelyeknek rég elvesztetted párját.

11. Két gombsoros kabát – Bár mindenki csak a hőségre és a napsütésre tud csak gondolni, néhány hűvösebb napra sem árt felkészülni.

12. Túlméretezett clutch – Elég nagy a kapacitása ahhoz, hogy beleférjenek a fontosabb dolgok, mint a pénztárca, telefon, kulcs és egy ajakbalzsam, így nem kell hatalmas táskát cipelni magunkkal.

13. Fun sneaker – Annyi ilyen mintás és nevetségesen kényelmes cipőt találhatunk a boltokban, hogy a legnehezebb része azt eldönteni, hogy melyiket szeretnénk a legjobban. Lehet akár a klasszikus fekete-fehér kockás a Vans-től, vagy valami teljesen más…például növény mintás.

14. Tomboy sál – A szezon sálja egyszerű alakkel, sok mintával és színekkel.

15. Színes széldzseki – Nem épp egy személyes kedvenc, igazából nem is értem, hogy miért jó, de a MiuMiu kifutóin igazi sztár volt. Egy átlátszó verzió alá az extrém, mintás felsők a megfelelőek.

Ajánló
Kommentek
  1. Én