Queen Madonna

Madonna a pop királynője, aki a legdurvább stílustól a legnőiesebbig mindenféle szettben megfordult már a nép előtt...

Bizonyára ismeritek korunk egyik legnagyobb énekesnőjét, Madonnát. A pop királynője máig verhetetlen szakmájában. A 80-as évektől nagy világ kedvencnek mondhatom, hiszen hozzá hasonlót, mint ahogyan Michael Jacksonhoz és Elvis Presleyhez hasonlót sem fogunk soha találni. Legendaként fog örökké létezni, hatalmas rajongói táborral. Nagyon különleges személy mind szakmájában, mind egyéniségében. Sokak számára példaértékű a stílusa, bár sokan morgolódnak is, hogy ennyi idősen miért kell mutogatni az embernek magát. Úgy  gondolom Madonnának semmi szégyellnivalója nincs. Már csak híressége és legendás élete miatt sem, hiszen letett már ő annyit az asztalra, hogy azt csináljon, amit csak akar. Rengeteget jótékonykodik is fellépései mellett és lányát Lourdest támogatja mindenben. Visszatérve a divathoz, Madonna ruhái sem a mindennaposak közé tartoznak. Már a kezdetek kezdetén is olyan szettekben jelent meg koncertjein, amelyek nők százait tették követőjévé. Őt nem zavarja, hogy milyen testrésze látszik jobban, mint kellene, hiszen ő is villantott már, szexi fotói bejárták a világot, bár nincs miért szégyenkeznie, a mindennapos sportolás jó alakot eredményez számára a mai napig. Így 56 évesen is kirobbanó formában van. Minden jól áll neki amit magára ölt, hol bohókásra, hol túl szexire sikerül egy-egy darab, de ezt már megszokhattuk tőle. Kiegészítőként szívesen visel kalapot, kezén kesztyűt. Nagyon szép megjelenést adnak számára a hosszú, vagy rövid egyrészes ruhák, estélyi öltözékek. Gyönyörű nőként és vad nőstényként is feltűnik a színen, mikor milyen esemény van, vagy talán mikor milyen kedve van. Reméljük még nagyon sokáig fog nekünk énekelni és sok szép és különleges szettben láthatjuk még szeretett Popkirálynőnket. 

Íme néhány igazán jól sikerült és vad öltözéke a kezdetektől mostanáig:

 

 

Szakadt divat

Vajon mit hozhatunk még divatba a jövőben, ha már a szakadt ruhát is azzá tettük...

Nem is olyan régen még azt mondtuk volna egy kiszakadt farmernadrágra, vagy egy kiszakadt pólóra, hogy gyorsan megyek és megvarratom, vagy ha annyira nagy lyuk keletkezett az anyagon, akkor esetleg még otthonra felvette az ember, vagy kidobtuk. Ma már ez fordítva működik, hogy nem megvarratjuk a lyukas farmernadrágunkat, hanem ami nem lyukas még azt is kiszaggatjuk, kivagdossuk, hiszen így a 21. század elejére nagy divattá vált, hogy minél szakadtabb legyen a nadrágunk, ha farmerről van szó. És nem csak hogy a rendes farmereket szaggatjuk szét esetleg otthon saját kezűleg, ezen sem kell már fáradoznunk, csak elmenni a boltba és megvenni úgy szakadtan, amire nagyanyáink azt mondják, hogy ez már kb feltörlőnek sem lenne jó, vagy hogy mintha a kukából öltöznénk és hasonlók. Pedig mára kinőtte magát ez a divat, a kisebb szaggatott foltok most már elenyészőbbek, a térdkalácsnyi nagy hasadások és a félig leszakadt nadrágok is igen kedveltté váltak. Nem tudnám megfogalmazni, hogy pontosan mi is jó abban, hogy szakadt ruhában járhatunk, vagy amit más megvarratna mi azt vesszük meg a boltban és ezt hordjuk napról napra, de jó és szépnek, menőnek látjuk egy jó szett kombinációban, akár egy magas sarkúval, vagy sportcipővel is jó lehet. Sőt még kicsit alkalminak is tűnik öltözékünk, ha  a magas sarkú és mondjuk egy csillogó felsővel dobjuk fel a szakadt nadrágunkat. Talán eljutottunk oda, hogy úgy nézünk ki mint a hajléktalanok, csak ők szedett-vedett ruhákból öltöznek fel, mindent magukra véve amit találnak, és amilyük van, és a rajtunk meg egy ugyanúgy kinéző ruházatot több tízezer forintért vettük a nevesebb üzletekben. Nem tudnánk, hogy hogy is van ez, de a divatot nem mindig lehet megérteni, megmagyarázni, hogy miért is néz ki jól az, ami jól néz ki a többség szerint.

 

2014 tavasz/nyár cipői

Szerezd be a legújabb stílusú őrültebbnél őrültebb cipőket...

Te is készülsz a nyárra, már elraktad a csizmáidat? Akkor itt az alkalom a legkülönlegesebb és legkülönfélébb stílusú cipők beszerzésére. Igaz talán kicsit hosszabb ideig tartott a hideg időszak, mint azt vártuk, de reméljük, hogy most már lassan tényleg itt van az igazi jó idő és előszedhetjük nyitott és igazi nyári cipőinket és beszerezhetjük a meglévők mellé az új trendnek megfelelőeket. A zárt lapos fűzhető elegáns cipők, a fűzhető nyitott, zárt magas sarkúkig, szandálok és sok különlegesség fordul elő az idei kollekciókban.

Kezdjük néhány zárt cipővel. Mind a lapos, mind a magas talpú és sarkú cipőket bátran viselhetjük, akár egy nadrággal akár egy szoknyával, hosszú zoknival, esetleg harisnyával. A magas telitalp pár éve jött vissza a divatba egyre különlegesebb kialakításokban.

 

A zárt magas sarkúk között is találunk néhány különlegesen kialakított darabot. Van amelyiknek a sarka nincs, csak simán belebújós, mintha egy papucs lenne, miközben az orr rész hegyes kialakítású. Vagy zárt orral néhány lyukacsos kialakítás található az oldalrészeken és a sarokrészen.

A szandálok kedvelő is se aggódjanak, különleges kialakításúak, magas és vastag sarokkal ellátva szépítik meg lábainkat.

 

 

 

 

 

Ugyanúgy, mint az eddigiek során lesz lehetőségünk bátran hordani a balerina cipőket is és a kis papucsszerű cipőinket.

Az igazi nem mindennapi cipők kedvelőinek is van néhány darab, amellyel biztosan nem maradnak lábaik megnézetlenül. Felkeltik az ember figyelmét ezek a lábon tetszelgő igazán egyedi szépségek.

A hosszú térd fölöttig érő zokni szandállal, most megint divatban van, szóval ez most nem a ciki kategóriába tartozik, hanem inkább a vagány bevállalósba. Az biztos, hogy a nagy cipőkedvelőknek van miből válogatniuk, sokféle stílusú cipővel lehet kiegészíteni gardróbunkat erre a nyárra is.