2014 tavasz/nyár cipői

Szerezd be a legújabb stílusú őrültebbnél őrültebb cipőket...

Te is készülsz a nyárra, már elraktad a csizmáidat? Akkor itt az alkalom a legkülönlegesebb és legkülönfélébb stílusú cipők beszerzésére. Igaz talán kicsit hosszabb ideig tartott a hideg időszak, mint azt vártuk, de reméljük, hogy most már lassan tényleg itt van az igazi jó idő és előszedhetjük nyitott és igazi nyári cipőinket és beszerezhetjük a meglévők mellé az új trendnek megfelelőeket. A zárt lapos fűzhető elegáns cipők, a fűzhető nyitott, zárt magas sarkúkig, szandálok és sok különlegesség fordul elő az idei kollekciókban.

Kezdjük néhány zárt cipővel. Mind a lapos, mind a magas talpú és sarkú cipőket bátran viselhetjük, akár egy nadrággal akár egy szoknyával, hosszú zoknival, esetleg harisnyával. A magas telitalp pár éve jött vissza a divatba egyre különlegesebb kialakításokban.

 

A zárt magas sarkúk között is találunk néhány különlegesen kialakított darabot. Van amelyiknek a sarka nincs, csak simán belebújós, mintha egy papucs lenne, miközben az orr rész hegyes kialakítású. Vagy zárt orral néhány lyukacsos kialakítás található az oldalrészeken és a sarokrészen.

A szandálok kedvelő is se aggódjanak, különleges kialakításúak, magas és vastag sarokkal ellátva szépítik meg lábainkat.

 

 

 

 

 

Ugyanúgy, mint az eddigiek során lesz lehetőségünk bátran hordani a balerina cipőket is és a kis papucsszerű cipőinket.

Az igazi nem mindennapi cipők kedvelőinek is van néhány darab, amellyel biztosan nem maradnak lábaik megnézetlenül. Felkeltik az ember figyelmét ezek a lábon tetszelgő igazán egyedi szépségek.

A hosszú térd fölöttig érő zokni szandállal, most megint divatban van, szóval ez most nem a ciki kategóriába tartozik, hanem inkább a vagány bevállalósba. Az biztos, hogy a nagy cipőkedvelőknek van miből válogatniuk, sokféle stílusú cipővel lehet kiegészíteni gardróbunkat erre a nyárra is. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én