Egyik legszebb modellünk

Mihalik Enikő pályafutása 2002-ben kezdődött az Elite Model Look versenyével, amelyet megnyert. Azóta világhírűvé vált.

Enikő pályafutását már régóta követhetjük, hiszen hazánk egyik leghíresebb és legszebb modellje. 15 éves korában az Elit Model Look versenyén nyertesként győzedelmeskedett és 2006 óta nemzetközileg is elismert.  A világ minden táján szerepelt már divatbemutatókon, magazinokban, címlapokon, többek közt a Vogue, a MaxMara, A Victoria’s Secret, a Harper’s Bazaar vagy Gucci. Ezer arcát láthattuk már. A divatbemutatókon és fotózásokon olyan formákban tüntetik fel, mintha mindig egy másik embert látnánk, miközben olyan vonásai vannak gyönyörű modellünket, amelyekről mindig felismerhetjük és összetéveszthetetlen másokkal. Legutóbb a Vogue Címlapján szerepelt Mexikóban, mint egy díva tündököl a képeken, de előtte nem sokkal ugyancsak a Vogue címlapján szerepelt a Holland Vogue magazinén. A 2014-es év is pörög Enikővel, már az évben is számos munkája volt. Hunter&Gatti tavaszi kollekciójának ő a kampányarca, Diego Uchitel ázsiában készített vele egy fotósorozatot, a Stiletto magazin címlapján szerepel és pikáns képeket tekinthetünk meg róla belelapozva.

Sajnálatos, hogy a Victoria’s Secret kifutóira csak egyszer került be és azóta sem jut be legnagyobb sajnálatunkra. Bár így sem kell bánkódnunk, hiszen rengeteg képről néz vissza ránk Enikő, ha nevére rákeresünk. Csak 2009-ig 50 divatbemutatón vett részt és még az elkövetkező években, mostanáig ennél valószínűleg sokkal több munkája volt és még a magazinokat hozzá sem tudtuk számolni.

Mihalik Enikő az egyik olyan magyar modell, aki már bájait meg is villantotta a nagyvilágnak. Nem kell szégyenkeznie semmiért, hiszen azok a képek melyeken valamely testrésze kivillan, nem túl erotikus, inkább csak szolid, szexi, szenvedélyes megjelenést tükröz. Alakja pedig kiváló, nemhiába az egyik legkeresettebb modell.

Továbbra is reméljük, hogy pályafutása folytatódik és még több címlapon, még több kifutón láthatjuk és hallhatunk róla. Sok sikert kívánunk neki az elkövetkező évekre is és várjuk, hogy sikeres munkáit csodálhassuk.

Ajánló
Kommentek
  1. Én