2014 legnagyobb kampányai I.

A divatkampányok arcának mindig olyan hírességet próbálnak választani, akire az emberek felfigyelnek, hiszen így tud hatalmas érdeklődési kört vonzani új kollekciójának...

Free People

A Victoria Secret modellje Candice Swanepoel a Free People csapatával dolgozott együtt. Az új kollekció arca lett. Candicetől azt szokhattuk meg, hogy egy formás angyal szárnyakkal, de ebben a kampányban Candice nagyon vagány, szúrós tekintetű egy kis tomboy stílussal. Szóval mit is várhatunk a 2014-es ősz/tél sorozattól? Nos, egy kis western hangulata is van, rockos fekete bőrrel, nehéz textúrával és plédekkel, amelyek egy kis sötét csavart hoznak a szezonba.

Balenciaga

Gisele a Balenciaga ősz/tél kampányában szerepel – a gyönyörű hajú szupermodell vágott hajjal büszkélkedhet.
De ez az újdonság csak a fotózás egyik „kelléke” – mint Alexander Wang kreatív vezető magyarázta: „Minden képen fogtuk Gisele-t,két képét egybeolvasztottuk. Lenyomtuk a hajat nagyon-nagyon simára a fejhez, és rátettük a kopasz sapkát, amelyet befestettünk olyan színűre, mint Gisele bőre. Minden fotózáskor vicces egy kissé, hogy kopaszként fotózzuk és majd csak később az elkészült fotóra készítjük el a hajat.”

H&M

A tavaszszakító Ashley Benson lett a H&M 2014 nyári kampányának arca – a szőke szépség szuper cukin néz ki az új kollekcióban.

Burberry

A Burberry ragyogó Ősz/tél 2014-es kampányában Cara Delevingne és Suki Waterhouse dolgoznak most egy csapatban.

BOSS Hugo Boss

Joining Scott kreatív igazgató Jason Wu első kampányában a divatház gyönyörű Eddie Campbellje szerepel. Ez az első kampányom a BOSS-nál, frissíteni akarunk, különböző megközelítésekkel. mondta Wu. „A HUGI BOSS tradicionális szabászata mindig a jelen stílusnak megfelelő, és fontos, hogy ez a kampány ne csak bemutassa a ruhákat, hanem megidézze a BOSS életstílust.”

Jimmy Choo

Nicole Kidman tündököl az új Jimmy Choo kampányban – neki ez a negyedik sétája, mint a cipő márka arca. Willy Vanderperre fotóz, Nicole azt nyilatkozta „a jó rockzenék fokozzák a hangulatát a fotózásokon.”

Lady Dior

Az Oscar győztes szépséges Marion Cotillard tért vissza a Lady Dior arcaként a szezon táskáit bemutatva.

Ajánló
Kommentek
  1. Én