A Chanel és Kristen Stewart

Új arca lesz a Chanel őszi kampányának. Olyan embert választottak, akit talán sokan nem szeretnének ennek a szeretett divatháznak az arcaként látni, pedig lehet, hogy azzal, hogy az emberek nem annyira kedvelik, pont ezáltal lesz kedvelt!?...

Az utóbbi időben láthattunk pár képet Kristen Stewartról mint a Chanel arcáról. Bojtok szegélyezik és frizurája élesen áll, a gyönyörű színésznő lenyűgözően néz ki és vad a megjelenése az újonnan kiszivárgott képeken.

Kristen Stewartot 2013 decemberében eldöntötték már, hogy a „Chanel Metiers d’Art Paris-Dallas” arca lesz, amelyet mi az utóbbi időben tudhattunk meg és hivatalosan májusban jelentik be. És muszáj azt mondanunk, hogy a 23 éves színésznő lenyűgözően néz ki. Ti mit gondoltok?

Karl Lagerfeld kettős feladatot bízott a designerekre és a fotósokra is a kampányban, és egyértelműen úgy döntött, hogy Kristen a western stílust fogja megjeleníteni. Rengeteg rojt, farmer és cowboy csizma – fonott haj – Kristen lenyűgöző és könnyedén veszi a megjelenést ebben a formában. Karl és Kristen bizonyára egy dinamikus duót alkotnak.

Egyértelműen, Kristen volt a múzsája a kollekcióhoz és az ő hozzáállása nagy befolyással volt a divattervezőre. Kristenen sokkal jobban néz ki a kollekció, mint azt gondolták, megtestesíti mindazt, amit Lagerfeld elgondolt.

A smink nagyon könnyed, a sötét erőteljes szemöldökre fekteti a hangsúlyt, ami füstös szemekkel párosul. A haja is sötét színben és fonatok sokaságában pompázik – ilyen stílusban sem láthattuk még a színésznőt az eddigiek során, de nagyon szerethető ez a stílus számára. Ez a kollekció minden bizonnyal különbözik a többitől, de nagy rajongói vagyunk, mint a többi kollekciónak. És szeretjük a rengeteg rojtot, a különböző ruhadarabokat, mind külön, mind együtt.

Figyeljétek a teljes kampányt májusban és mondjátok el mit gondoltok róla. Szerintetek Lagerfeld és Kristen jó csapatot alkotnak? És jó döntés volt, hogy őt választották eme kampány arcául?

Ajánló
Kommentek
  1. Én