Magyar tervezők csodás kiegészítői

Elég sok olyan dologba botlok a neten, amelyek láttán mélyet sóhajtok, és 100 %-ig meg vagyok győződve arról, hogy „ez nekem kell, szükségem van rá”. Persze nem lehet minden az enyém, szóval megmutatom nektek, hátha elnyeri a tetszéseteket.

Ruszkai Jewellery – a modernitás és a természet ötvözése egy gyűrűben.

Ruszkai Orsi gyűrűi elég régóta vonzzák a tekintetem, és biztos vagyok benne, hogy ezzel azok is így vannak, akik hallottak már róla, hiszen elég sokan vagyunk akik szeretik a szokásosnál nagyobb/túlméretezett, de elegáns, kifinomult gyűrűket. A nyers ásványokkal és a nemesfémekkel egyaránt díszített ékszerek, a szabályostól eltérő, szokatlan vonalvezetések mindenki figyelmét magukra vonják és a legegyszerűbb outfitekhez is hozzáadják azt a bizonyos pluszt amire szükség lehet alkalomadtán.

Az ékszereket személyesen a tervezőtől tudjátok megrendelni.

Dorka Petrity – az időt álló, praktikus táskák márkája

A fiatal tervező nem rég mutatta be legújabb kollekcióját, melyre nem rég bukkantam rá. Valódi marhabőrből, kézzel készült táskákról van szó, így igazi időtálló darabokat kaphatunk relatívan alacsony áron. Ráadásul, ha a nagyobb méretű pakolós táskákkal szemezünk, észrevehetjük, hogy egyes darabok elején, egy kisebb, lecsatolható és variálható clutch található. Így igazából két táskát kapsz egyszerre egy áráért. Jelenlegi kollekciójában a földszínek a dominánsak, de feltűnik bennük az élénk kék szín és a fémes hatást keltő anyagok is. A táskák különlegessége még az is, hogy tartozik hozzá egy zsák, amit csak cserélgetnünk kell, így nem fordulhat velünk elő az a kínos helyzet, hogy valamit nem találunk, vagy elfelejtettünk átpakolni egyik táskából a másikba.

Összességében a kreációi nagyon kifinomultak és multifunkcionálisak. Táskáin kívül egyéb kiegészítőket is találhattok webshopjában, például öveket, kulcstartókat, és különböző ékszereket, amelyek szintén fantasztikusak. Véleményem szerint megéri befektetni egy Petrity darabba és érdemes tovább figyelni munkásságát, mert úgy gondolom egyre több meglepő és szép dologgal fog még előállni a fiatal kiegészítőtervző.

Ajánló
Kommentek
  1. Én