Cicaszemek a menő csajoknak!

Ahogy a hőmérő szintje egyre feljebb kúszik, és a nap sugarai egyre erősebbek, a figyelem egyre jobban a napszemüvegek felé terelődik. Olcsóbb, mint a táskák, cipők, ruhák túlnyomó többsége, ezért mindenki megengedheti magának. Ez egy olyan kiegészítő, amit minden nap hordhatsz, szóval, ha egy drágább darabba fektetsz be (már pedig érdemes) akkor is jól jársz. Ha akár egy tucat néz vissza rád a fiókból, és azon tanakodsz melyiket válaszd ma, vagy épp újat szeretnél vásárolni, mindenképp a legideálisabb és legszexibb a klasszikus „cat eye” napszemüveg, mivel mindenki megtalálhatja magának a megfelelő színárnyalatot, vagy formát, ami tökéletesen illeszkedik hozzá. Lehet akár egy finom, visszafogottabb darab, vagy inkább belecsapsz a dolgok közepébe és egy merészebb típust választasz.

Celebek sokasága rajong értük Rihannától kezdve Reese Witherspoon-ig ezekért szemüvegekért, így megpróbálom velük szemléltetni ezeket a szépségeket minden napra egy példával.

Hétfő

Indítsuk a hetet egy erős, klasszikus darabbal, mint ezekkel a csábító macskaszemekkel Dita von Tees-től, amit tavaly viselt Párizsban. Van benne valami retro glamour, amit a régi mozivásznon szereplő színésznők jelenítettek meg (és Dita). Ez egy kis szexiséget ad mindenki összeállításához.

Kedd

Reese Witherspoon a kiváló példa arra, hogy ez a szemüveg nyugodtan hozzátartozhat egy előkelő/preppie nő szekrényébe is. Ő az övét egy egyszerű koptatott farmerrel, egy rövid ujjú, fehér felsővel, valamint egy merész sárga Elizabeth and James táskával és egy bokapántos szandállal viselte.

Szerda

A szenvedélyes napszemüveg gyűjtőknek, akiknek már a cicaszemesből is túl sok van, annak érdemes beszerezni még egyet valamilyen élénkebb színben is, mint ahogy Anne Hathaway is tette, aki egy királykék szemüveget választott. Az egyedi színválasztás és a fekete lencse között nagyon jó a kontraszt.

Csütörtök

Természetesen nem szabad kihagynunk a sorból Gwen Stefanit sem, a napszemüvegek királynőjét. Gwen egy teknőckeretes darabot visel épp a képen.

Péntek

Ha az állásod nem követeli meg az elegáns viseletet, nyugodtan felvehetsz egy mintás szemüveget, mint ahogy azt Rihanna tette Londonban.

Szombat

Nicole Richie a modern stílus híve, így általában túlméretezett napszemüvegeket visel.

Vasárnap

A napszemüveg fontos kiegészítője egy-egy utazásnak is. Ezt szemlélteti Kate Moss is a Heathrow reptéren az ő rocksztár szerelésében – szűk farmer, Isabel Marant csizma és vékony sál – igazán csodás, köszönhetően az egyszerű fekete-fehér színeknek.

Akiknek megjött hozzá a kedvük, azoknak itt van egy-két darab amit ti is megvásárolhattok:

H&M - 1.990 HUF MANGO - 5.595 HUF

MANGO - 6.995 HUF MANGO - 6.995 HUF

Ajánló
Kommentek
  1. Én