BET-gála

A BET – gála vörös szőnyegén a legjobb ruhák: fehér, fekete, és Kerry Washington kis virágos ruhája…

A hétvégén néhány nagyobb hollywoodi sztár gyűlt össze a BET- gálán, akik mind követték a nem hivatalos „dresszkódot”. Ashantitól Nellyig mindenki drámai egyszínű fekete és fehér ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. A botrányos sztár Kerry Washington – porcelánbaba külsejével – volt azon kevesek egyike, aki megtörte az egyszínűséget; egy nagyon elegáns virágos mini ruhát választott az eseményre. Nézzük, hogy a többi sztár mit viselt.

Zendaya Coleman is színesben pózol; egy hosszú kék szoknyát visel egy sportos pulóverrel. Az összhatás a magas sarkúval és a sapkával kiegészítve sportosan elegáns ábrázatot ad.

Liv Walfield fekete kisruhájához fehér kiegészítőket választott. Úgy tűnik, mintha tánc gálára menne. 

Amber Rose gyönyörűen fest ebben a hosszú fehér ruhában. A derekán lévő öv nagyon szépen kiemeli alakját és a fehér igen rövid hajhoz mindez egy nagyon világos angyali ábrázatot ad neki.

Pia Mia Perez is a fehéret választotta ruhája színéül. A lenge nadrághoz nagyon illik ez a mélydekoltázsú mellényszerű felső. Az arany ékszerekkel és a fejkendővel különleges a megjelenése.

Gabrielle Union nyáriasan lenge esésű hosszú ruhájához nagyon szexi a combközépig érő vékony csizma, amelyet a magasan felsliccelt szoknya alól merészen ki is villant.

 

Paris Hilton is lábat villant, de megmutatja nekünk karcsú derekát is különleges szabású fehér ruhájából.

Nicki Minaj a feketét választotta az alkalomra, pedig tőle valami extrémet várhattunk volna.

Angela Simmons elbűvölő ebben a fekete mintás ruhában.

Ashanti ebben a hosszú fehér ruhában merész mély dekoltázsával ebben a ruhában úgy fest, mint egy modern menyasszony.

 

Regina Hall kicsit férfias viseletben állt a kamerák kereszttüzében. Nagyon elegánsan mutat ebben a nadrág-zakó szettben az arany és fekete kiegészítőkkel.

 

Elisa Johnson is előbbiekhez hasonlóan öltözött fel, csak ő a fekete színt részesítette előnyben.

 

Sevyn Streeter merész és gyönyörű ebben a ruhakölteményben. Mostanság nagy divat a csípővillantás, amelyet itt ő is megmutat.

Eva Marcille is nagyon angyalira és visszafogottra vette a megjelenést.

KI VISELI JOBBAN?

HEIDI KLUM vs. LISA SNOWDON

Heidi Klum DVF overálját egy bőrdzsekivel és magassarkúval dobta fel a maximális hatás érdekében. De egy jó kezeslábast nehéz találni, így nem meglepő, hogy Lisa Snowdon is ugyanabban a ruhában lépett utcára Londonban. Lisa ’70-es évek által inspirált napszemüvegével, vajszínű táskájával és egyszerű szandáljával érezteti velünk, hogy nyár van, így ő az első kör nyertese.

ELLIE GOULDING vs. BLAKE LIVELY

WOW! Hello Ellie Goulding! Az énekesnő millió, vagy inkább trillió dollárosnak tűnik ebben a Balmain, csillogó, szexi, fekete ruhában. De álljunk csak meg egy pillanatra! Blake Lively-n is láthattuk már ezt a ruhát, aki hagyta, hogy a ruha beszéljen helyette – nem úgy mint Ellie – és pusztító hatást ért el vele. Blake nyert!

CAREY MULLIGAN vs. VICTORIA BECKHAM

Nem vagyok benne biztos, hogy Carey Mulligan valaha is félre nyúlt volna a vörös szőnyegen viselt összeállításaiban és ezzel a Victoria Beckham kreáció is kifogástalan, de természetesen maga a tervező tudja igazán viselni saját darabjait, emellett pedig mindig fantasztikusan néz ki, így a nyertes VB!

KATY PERRY vs. JOURDAN DUNN

A Moschino „Maccy D” kollekciója már kissé ellentmondásos számomra, de mindössze néhány nappal azután, hogy a modellek végig vonultak benne a kifutón, Katy Perry felvette a táskát és a pulcsit egy sajtótájékoztatóra. Ezek után nem sokkal kiderült, hogy Jourdan Dunn egy másik rajongója a kollekciónak. És hogy ki a nyerő? Természetesen Jourdan. Katy összeállítása pedig már túl sok!

SHARON OSBOURNE vs. CHERYL COLE

Szerintem egyértelműen Cheryl viszi a pálmát, Sharon Osbourne-nak pedig minden tiszteletem, hogy fel merte venni ezt a ruhát – ami egyébként csodálatos. 

DESIGNER FELLÉPŐRUHÁK

Sokak után Katy Perry is designer ruhában lépett színpadra jelenleg is futó világ körüli turnéján Roberto Cavalli jóvoltából, aki nem sajnálta idejét és egy igazán csilli-villi ruhát tervezett az énekesnőnek – legalább Madonna, vagy Beyoncé után Katy is ugyanolyan stílusos lehet a színpadon, mint a vörös szőnyegen.

De Katy Perry messze van még azoktól az előadóktól, akik szinte már minden fontosabb fellépésük során egy neves tervező jelmezébe bújhatnak bele.

Britney Spears Dsquared2-ban

Britney egy cirkuszt varázsolt a színpadra 2009-ben, amit ezzel a Dsquared2 darabbal koronázott meg. Az újraértelmezett bohóc, artista és zsonglőr jelmezek provokatívvá tették Britney-t és táncosait.

Jennifer Lopez Zuhair Murad-ban

J. Lo Zuhair Murad libanoni tervezőt kérte meg arra, hogy ne csak a vörös szőnyegre tervezzen számára gyönyörű ruhákat, hanem a színpadra is, mert szeretné ugyan azt a csillogást és ragyogást kelteni mindenféle közönség előtt. Ezért a 2012-es nyári turnéján Lopez kisasszony ebben a csillogó kezeslábasban lépett színpadra.

Beyoncé Balmain-ben

Volt már Emilio Pucci, David Koma, Givenchy és Tom Ford tervezte fellépő ruhája, de a „The Mrs. Carter” világkörüli turnéjára a Balmain biztosította a ruhákat, köztük ezt a fekete-fehér, mintás bodyt is.

Lady Gaga Giorgio Armani-ban

Miután az 52. Grammy Awards vörös szőnyegén Armani Privé-ben vonult végig, Gaga hozta a formáját, nem okozott csalódást és a színpadra is ebben az Armani kristályokkal kirakott, merev bodyban lépett fel a színpadon. A közös munka ezek után is folytatódott, hiszen a „Born This Way Ball” turnén is jelentek meg Armani ruhák.

Rihanna Givenchy-ben

A „Diamond” világkörüli turnén Rihanna egy Riccardo Tisci által tervezett Givenchy darabban nyitotta meg műsorát 2013-ban, amely egy fekete-arany kabát volt Swarovski-val díszítve.

Madonna Jean Paul Gautier-ben

Természetesen minden egyes designer-énekes együtműködésnek a királynője Madonna. Jean Paul Gautier újragondolva az ikonikus kúp melltartót, ebben a kreációban engedte színpadra Madonnát 2012-ben az MDNA turnén.