SZEXI SZTÁROK 40 FELETT

Ezek a 40 év feletti sztárok megmutatják, hogy a kor csak egy szám!

Ahogy a mondás tartja, a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Vannak nők, akik ha az öltözködésről van szó nem csak megszegik a szabályokat, hanem összetörik, felrobbantják és elégetik azokat.

Pontosan ilyen nő például Cameron Diaz, vagy Jennifer Lopez, akik tesznek a szabályokra és bátran hordják a miniszoknyát, a mély kivágású ruhadarabokat, vagy csak egyszerűen mernek szexik lenni. És míg egy hölgy soha nem fedi fel életkorát, ők bátran büszkélkedhetnek vele és nem bánják, ha bárki is tudja, hogy hány évesek is valójában, hiszen szemtelenül jól néznek ki!

Gwyneth Paltrov (41)

Nem minden 41 éves nő mer ennyit mutatni magából, mint Gwyneth Paltrow.

Jennifer Lopez (44)

J. Lo Donna Karan ruhája a Billboard Music Awards-on vitathatatlanul gyönyörű volt, épp ezért nem is tagadható, hogy határozottan ez volt az eddigi legszexisebb megjelenése, amit valaha láthattunk – bár sok hasonló pillanata volt még!

Salma Hayek (47)

Salma Hayek ismeri domborulatait és meg is mutatja őket!

Halle Berry (47)

Halle Berry ezzel a combig érő felvágással bizonyítja, hogy még mindig mer szexi lenni.

Naomi Watts (45)

Naomi Watts belső Beyonce-ja kiteljesedett ebben a Givenchy kreálmányban.

Julianne Moore (53)

Julienne Moore ebben a Louis Vuitton ruhában vonult végig a vörös szőnyegen a Cannes-i Filmfesztiválon.

Sandra Bullock (49)

Sandra Bullock végleg megkapta a „hot!” címet, amikor megjelent ebben a rózsaszín mini ruhában, amit csak úgy lehet leírni, hogy szexi.

Cameron Diaz (41)

A színésznő a Csajok bosszúja című film brit premierjén jelent meg ebben a szexi bőr ruhában.

Jennifer Aniston (45)

Jennifer Aniston domborulatait ez a Vivienne Westwood ruha emelte ki a torontói filmfesztiválon.

Sharon Stone (56)

Sharon Stone-t nem lehet megállítani, és nem is kell, mert fantasztikus!

A CSÍPŐCSONT AZ ÚJ DEKOLTÁZS

Amikor Kendall Jenner megjelent a vörös szőnyegen a MuchMusic Video Awards-on vasárnap, nehéz volt nem megjegyzéseket tenni róla és a ruhájáról. Minden szem a felékszerezett, földig erő Fausto Puglisi darabra szegeződött, ugyanis a kifutó modell rengeteget mutatott meg lábából, egy keveset látható testrésszel együtt…a csípőcsontjával.

Nem ez volt az első alkalom, amikor a 18 éves lány többet mutatott a kelleténél, de a combig, magasan felvágott ruhák nem számítanak extrémnek, miután megjelent a közönség előtt a még felfedezetlen területet megmutató sliccek.  Természetesen a sztárok, akik merik viselni ezeket a sokatmondó ruhadarabokat, nem aggódnak a kivillanó fehérneműk miatt sem (hiszen az nincs rajtuk).

Nézzük meg a többi sztárt is, hogyan mutatják meg csípőcsontjukat:

Gwyneth Paltrow a Vasember 3 premierjén ebben az Antonio Berardi ruhában jelent meg. Ez az átlátszó panel nem csak a szóban forgó testrészt, de a hátsó egy részét is megmutatja egy időben, amely egy nagyon váratlan húzás a hollywood-i elittől.

Jamie Alexander a Thor bemutatóján ebben a testhez simuló fekete és szexi Azzaro ruhában jelent meg, amelyben a kanyargós betétek nagyon kevés teret adva a fehérneműknek, nem sok dolgot bíztak a képzeletre.

Míg az A-listás emberek inkább egy átlátszó anyaggal teszik enyhén visszafogottá viseletüket, a lengyel modell, Anja Rubik hagyja kikandikálni a szatén alól, ebben az Anthony Vacarello ruhában csípőcsontját, amely szinte az egyik legmerészebb módjával mutatja be a csípő dominanciáját.  

A "Demóna" hercegnője

A tinédzser aki Hajnal hercegnőt játssza – magyarul: Csipkerózsikát – a Demóna című új mozifilmben, határozottan ideges volt az első találkozás előtt… ez igazán nem olyan meglepő…

Dakota Fanning húga; Elle Fanning úgy néz ki, mint egy földöntúli tündér királylány a FASHION magazin 2014-es nyári számának címlapján. A magazinban a 16 éves lány arról mesél, milyen Angelina Jolieval dolgozni a nyár Disney kasszasikerfilmjének, a Demónának a forgatásán.

Dakota és Elle

Elle Fanning találkozója Angelina Jolieval – nagyon ideges volt, hogy egy ilyen nagy sztárral találkozhat és dolgozhat együtt:

Szóval, Angelinával a találkozás talán tényleg olyan idegőrlő, mint ahogyan azt gondoljuk? Igen, az. „Mikor a szobába sétál, mindenki észreveszi a jelenlétét. Ő tényleg nagyon erőteljes személyiség. Ideges  voltam az első találkozás előtt, de miután öleléssel köszöntött, jól voltam.” mondta Elle a magazinnak.

A tini nagyon tehetséges és tündököl a képernyőn, mindez azért van, mert szenvedélye a színészet. „Mindig úgy gondolok rá, mint egy játékra. azért is szeretem ezt a munkát, és azt hiszem sosem fáradnék ebbe bele: Ez olyan valami, amit még sosem éreztem, vagy tapasztaltam” mondta Fanning.

 

Elle Fanning tourette-szindrómás szerepet is játszott már:

Bár lehet, hogy fiatal, de nem fél a komoly szerepektől, megoldja azokat; mint amikor Phoebet játszotta a Wonderlandben, aki tuorette-szindrómás. „Ki akar mindig ugyanolyan lenni? Ez unalmas lenne.” mondta. „Az egyik vonal amit szeretek, ha valami nem szörnyen normális. Kell a sokszínűség a világba, vagy klónok leszünk. Ez szörnyű lenne, kölönösen a divatban.”

Elle nem csupán tehetséges és stílusos, hanem okos is; és ezért szeretjük őt.