Madonna és Katy Perry együtt a címlapon

A két erőtől duzzadó énekesnő együtt, ahogyan még sosem láttuk őket ezek előtt, szexi képekkel a szolgaság megjelenésével és bőrruhákkal... Pillantsunk meg néhányat a pikáns fotókból...

Katy Perry 29 és Madonna 55 évesen alkotnak egy csapatot a V magazin 2014-es nyári számában – és le sem tagadhatnák, szexisebbek, mint valaha. A fotósorozatot Steve Klein készítette. Az énekesnők úgy tűnik, teljesen kényelmesen érzik magukat  miközben a kamera előtt pózolnak – bár Katy állítja, hogy a látszata az, hogy könnyeden ment, miközben valójában nem is volt annyira könnyű a feladat.

Katy Perry és Madonna a V magazin címlapján és a szexi képek:

A szexi páros mindkét tagja mindig úgy tűnik, hogy a toppon van és minden könnyedén megy  mikor a színpadon vannak, de azt mondják, hogy a felkészülés például egy világkörüli turnéra megköveteli a kemény munkát. „Pár hetes próba után mindig úgy nézek ki és úgy érzem magam, mintha egy teherautó ment volna át rajtam,” mondja Madonna. Katy miután hallotta Madonna ezen kijelentését, felnevetett és hozzátette, „Ohh, én most is úgy nézek ki.”

Amíg ez az első alkalom, hogy mi együtt láthatjuk őket egy ilyen munkában és fotósorozatban,  azt is gondolhatjuk a képek alapján, hogy ők a rabszolgaság teljes tökéletességét testesítik meg. Magas szárú bőrcsizmában, könyökig érő ujjatlan kesztyűben láthatjuk őket, mindkettőjük haja retro stílusú, mélyvörös rúzzsal az ajkukon Madonna Katy lábai között pózol. Ez határozottan túl megy a csúcson, nagyon forró hangulatú a jelenet.

Reméljük még majd láthatjuk a jövőben Katyt és Madonnát együtt dolgozni, bármiről is legyen szó, hiszen most láthattuk, hogy mennyire jól egymásra tudnak hangolódni a munkában.

Jennifer Lopez dögösebb, mint valaha

Jennifer koncertjének helyszíne Bronx, ahol a legszexibb formáját hozta – és újrahasznosított verzióban viselte a 2000-es Grammyről megismert ruháját...

Nehéz elhinni, hogy Jennifer Lopez 44 éves, mert most jobban néz ki, mint valaha. JLo nagy visszatérést csinált a szülőhelyén, Bronxban, New Yorkban Június 4.-én, amely nem utolsó sorban, a koncert ingyenes volt!  A különleges koncerten a sztár nagyon szexi ruhákat cserélgetett és mutatta meg magát bennük a közönségnek – és alakjának minden négyzetcentiméterét nagy kivetítőn is nézhették. Az énekesnő az új változatban viselt Versace ruhája a 2000-es Grammy Gáláról való.

És most nézzük milyen szetteket viselt Jennifer Lopez bronxi koncertjén:

Talán nem is akarunk hinni a szemünknek, mert a koncerten JLo nagyon vadítóan néz ki mindegyik ruhájában. A legtöbb – mostanság nagyon kedvelt – body szett volt, amelyekből formás lábait teljes egészében csodálhatjuk. Egy volt közülük, amelyben mintha meztelen lenne a testszínű anyag miatt; ez egy hosszú ujjú body, amely tele van színes díszítőelemekkel. Adott a megjelenésnek egy kis domina jelleget a necc harisnyával, a combközépig érő zoknival és a harisnyakötő övvel.

A következő a koncertről az a body, amelyen rengeteg rojtszerű áll ki, amelyek ide-oda mozogtak, miközben ő táncolt. Viselt még egy piros hosszú ujjú élénkpiros flitteres, gyöngyös budyt, amely elöl teljesen nyitott, kivillanva alóla egy full flitteres szexi melltartót.

Jennifer Versace outfitje bronxi koncert módra:

Néhányan biztosan emlékeztek JLo szexi zöld, elöl hatalmas kivágású chiffon Versace ruhájára, melyet 2000-ben a Grammy-n viselt. Mi ha emlékszünk rá, ha nem, ő nem feledkezett meg róla. Az énekesnő egy szűk body szerű ruhát készíttetett belőle, amely másként volt szexi most, mint előző formájában, mintha két különböző ruhadarabról beszélnénk. 
Először a színpadon egy hosszú köpennyel viselte, amely elöl nyitott volt, mint ezek előtt, csak egy kicsit visszafogottabban, mivel 3 biztostűformájú nagy kapoccsal össze van tűzve, később a köpeny nélkül bodyként, megint lábait villantva folytatta a koncertet. 

A fellépésen még viselt gyönyörű és különleges darabjai:

Miley visszafogottan jelent meg

A nem mindennapi magamutogatós, botrányos öltözködéséről és viselkedéséről ismert énekesnő, most megdöbbentette a nagyközönséget visszafogott, gyönyörű megjelenésével...

Miley Cyrustól már megszokhattuk a vadabbnál vadabb és színes, csillogó ruhákat. Pici ruhadarabjai általában alig takarnak belőle valamit, de nincs is mit szégyellnie az énekesnőnek. De mintha mostanság egy kicsit visszafogottabb lenne. A Worl Music Awardson Monte Carloban olyan ruhákat viselt, amelyek egyáltalán nem megbotránkoztatóak, mint néhány ruhadarabja egyesek számára, hanem gyönyörűen festett mind a két szettben. Most a visszafogottság döbbentett meg mindenkit, hiszen valószínűleg valami olyasmit vártak tőle, mint amit a Super Bowlon alakított, amelyek a legtöbbek nem tetszését és felháborodását keltette. Most teljesen a fordítottja volt annak, amit várhattunk volna tőle. Bár véleményem szerint számára mindegyik színpadi szerep jól áll, mert aki szereti az mindenhogy szereti, aki nem annak pedig teljesen mindegy, hogy estélyiben vagy meztelenül jelenik meg a következő nyilvános eseményen vagy koncerten.

A Music Awardson az egyik egy zöld, pántnélküli hosszúruha, melyet nagy virágok mintája díszít és teljes egészében csillog. Ez egy Giambattista Valli ruha, amelyben fellépett.

Az énekesnőt 14 díjra jelölték, így az aranyszobor átvételére átöltözött egy szintén csillogó ezüst hosszúujjas rásimuló Kaufman Franco ruhába.

Ezek a gyönyörű ruhák tényleg szokatlanok voltak a mostani stílusához képest, de örülünk, hogy sorozatos meglepetésekben részesíti a közönséget és rajongóit.

És ha már a visszafogottságáról és a különlegességéről beszélünk; a héten is láthattunk tőle egy elég viccesre sikerült kreációt, melyet mondhatnánk öregesnek vagy gyerekesnek, vagy talán azt, hogy ez is csak másként minden ízében Miley-s.

Osloban is nagyon visszafogott nappali szettben készített nekünk fotót.