Miley visszafogottan jelent meg

A nem mindennapi magamutogatós, botrányos öltözködéséről és viselkedéséről ismert énekesnő, most megdöbbentette a nagyközönséget visszafogott, gyönyörű megjelenésével...

Miley Cyrustól már megszokhattuk a vadabbnál vadabb és színes, csillogó ruhákat. Pici ruhadarabjai általában alig takarnak belőle valamit, de nincs is mit szégyellnie az énekesnőnek. De mintha mostanság egy kicsit visszafogottabb lenne. A Worl Music Awardson Monte Carloban olyan ruhákat viselt, amelyek egyáltalán nem megbotránkoztatóak, mint néhány ruhadarabja egyesek számára, hanem gyönyörűen festett mind a két szettben. Most a visszafogottság döbbentett meg mindenkit, hiszen valószínűleg valami olyasmit vártak tőle, mint amit a Super Bowlon alakított, amelyek a legtöbbek nem tetszését és felháborodását keltette. Most teljesen a fordítottja volt annak, amit várhattunk volna tőle. Bár véleményem szerint számára mindegyik színpadi szerep jól áll, mert aki szereti az mindenhogy szereti, aki nem annak pedig teljesen mindegy, hogy estélyiben vagy meztelenül jelenik meg a következő nyilvános eseményen vagy koncerten.

A Music Awardson az egyik egy zöld, pántnélküli hosszúruha, melyet nagy virágok mintája díszít és teljes egészében csillog. Ez egy Giambattista Valli ruha, amelyben fellépett.

Az énekesnőt 14 díjra jelölték, így az aranyszobor átvételére átöltözött egy szintén csillogó ezüst hosszúujjas rásimuló Kaufman Franco ruhába.

Ezek a gyönyörű ruhák tényleg szokatlanok voltak a mostani stílusához képest, de örülünk, hogy sorozatos meglepetésekben részesíti a közönséget és rajongóit.

És ha már a visszafogottságáról és a különlegességéről beszélünk; a héten is láthattunk tőle egy elég viccesre sikerült kreációt, melyet mondhatnánk öregesnek vagy gyerekesnek, vagy talán azt, hogy ez is csak másként minden ízében Miley-s.

Osloban is nagyon visszafogott nappali szettben készített nekünk fotót.

Ajánló
Kommentek
  1. Én