A "Demóna" hercegnője

A tinédzser aki Hajnal hercegnőt játssza – magyarul: Csipkerózsikát – a Demóna című új mozifilmben, határozottan ideges volt az első találkozás előtt… ez igazán nem olyan meglepő…

Dakota Fanning húga; Elle Fanning úgy néz ki, mint egy földöntúli tündér királylány a FASHION magazin 2014-es nyári számának címlapján. A magazinban a 16 éves lány arról mesél, milyen Angelina Jolieval dolgozni a nyár Disney kasszasikerfilmjének, a Demónának a forgatásán.

Dakota és Elle

Elle Fanning találkozója Angelina Jolieval – nagyon ideges volt, hogy egy ilyen nagy sztárral találkozhat és dolgozhat együtt:

Szóval, Angelinával a találkozás talán tényleg olyan idegőrlő, mint ahogyan azt gondoljuk? Igen, az. „Mikor a szobába sétál, mindenki észreveszi a jelenlétét. Ő tényleg nagyon erőteljes személyiség. Ideges  voltam az első találkozás előtt, de miután öleléssel köszöntött, jól voltam.” mondta Elle a magazinnak.

A tini nagyon tehetséges és tündököl a képernyőn, mindez azért van, mert szenvedélye a színészet. „Mindig úgy gondolok rá, mint egy játékra. azért is szeretem ezt a munkát, és azt hiszem sosem fáradnék ebbe bele: Ez olyan valami, amit még sosem éreztem, vagy tapasztaltam” mondta Fanning.

 

Elle Fanning tourette-szindrómás szerepet is játszott már:

Bár lehet, hogy fiatal, de nem fél a komoly szerepektől, megoldja azokat; mint amikor Phoebet játszotta a Wonderlandben, aki tuorette-szindrómás. „Ki akar mindig ugyanolyan lenni? Ez unalmas lenne.” mondta. „Az egyik vonal amit szeretek, ha valami nem szörnyen normális. Kell a sokszínűség a világba, vagy klónok leszünk. Ez szörnyű lenne, kölönösen a divatban.”

Elle nem csupán tehetséges és stílusos, hanem okos is; és ezért szeretjük őt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én