Készülj a nyárra a legkülönlegesebb bikinikkel

Nyár->napfény->meleg->tengerpart->bikini, fürdőruha->Miami divatbemutató

A 2014-es legforróbb bikiniket Miamiban a divathéten mutatták be. Sok tervező felvonultatta különlegesebbnél különlegesebb fürdőruháit, bikinijeit. Az utolsó fürdőruha trend a vad oldala ennek a szezonnak állatokkal és trópusi lombozat lenyomataival láthattuk a kifutón. Tegyünk egy csobbanást Cia Maritima (CM) és Nanetti Lepore divatbemutatókba és a kötelező kiegészítő a szezonban egy merész nyaklánc, a túlméretezett rózsafüzér stílusú kereszt Poko Panolotól és az arany borítású érmes nyakláncok Dolores Cortestől.

Aqua Bendita

A columbiai duó Catalina Alvarez és Mariana Hinestroza egy eklektikus mix bemutatót tartott. A bőrhatású, a különböző szafari témájú díszítésű darabok a megfelelő utazótáskával ellátva vonultak végig a kifutón. A kígyóbőr nyomatok és az élénk színek is előfordulnak különböző díszítésekkel a kollekcióban.

Tartva a dzsungeles témát, az Agua Bendita bemutatott egy kék monokinit egy elefánt lenyomattal kontrasztos mintasorozattal a tetején. Kaftánok és rojtos felsőrészek állatos díszítéssel, köztük egy oroszlánfej lenyomattal a megfelelő hátizsákkal kiegészítve a szett. Kiemelkedő darab az egyrészes fürdőruha, amely törzsi mintázatú és egy fényképezőgép lóg mint egy színes gyöngysor a modell nyakán a lenyomaton.

Poko Pano

A tervező Paola Robba a hazájából Brazíliából merített minták, mítoszok, legendák és hiedelmek inspirálták kollekcióját. Laza pasztell színek és meleg narancs és halványlila tónusok jellemzik, beleértve az állatmintákat is, mint a pingvin és jaguár az ő 40plusszos kollekciójában. Aranyozott bikini felső és alsó jellemzi még, valamint a kézzel készített gyöngy díszítések. A narancs  és a vörös volt jellemző ebben a gyűjteményben.
„Szeretem az erős színeket, mert Brazília egy színes hely” mondta Robba.

 

Dolores Cortes

Spanyol divattervező, az egyetlen európai a Miamiban tartott bemutatón. Őt a föld dzsungele és a punk ikonok inspirálták. Szemléletes grafikus elemekkel, buja trópusi növények és állati lenyomatokat használ, arany tüskés szegecsek és 3D-s virágos részletek jellemzik a kollekcióját. A kifutón a kedvenc, egy lézerrel vágott fekete egyrészes fürdőruha, arany díszítésekkel és tüskés karkötővel. A másik közönség kedvenc egy aranyozott felső trópusi mintákkal.

A kifutón még sok más tervező különleges fürdőruhái, bikinijei vonultak fel, köztük Tony Burch, Betsey Johnson, Mara Hoffman, CM, Nanette Lepore, Luli Fama, Maaji.

Ajánló
Kommentek
  1. Én