Viselj szoknyát!

Nagyon sokféle formájú, mintázatú, alakú, anyagú szoknyát találhatunk ma már a boltokban, szerezzetek be párat a számotokra legmegfelelőbbekből, akár több fazonban is.

A nőiesség kiemelésének kulcsfontosságú darabja a kezdetektől a szoknya. Egy időben a nők nem is hordtak nadrágot egyáltalán, most pedig már a fordítottját mondhatom, hogy szinte alig hordunk szoknyát. Esetleg kosztümszoknyákat, vagy ceruzaszoknyákat, fiatalabb korosztály a farmerszoknyát részesíti előnyben, de az igazi nagy pörgős szoknyák, azok az igazán feltűnőek, visszahozva az igazi nőies külsőségeket. Mikor nagymamám meséli, hogy neki milyen fodros szoknyái voltak, irigykedve hallgatom és képzelem el őket, nézegetem a régi fényképeket, hogy akkoriban még az volt az alapruhadarab. Elkényelmesedve, a nadrágos divatba beleszületve, nem is tudom elképzelni, hogy minden nap szoknyát hordjak, pedig imádom. A tervezők is egyre inkább visszahozzák divatba ezeket a régi stílusú-, mintájú szoknyákat, de az újabb fazonok sem maradnak el. A miniszoknya még mindig hódít, a ceruzaszoknyák, amelyek hossza comb és térdalatti hosszúságok között változnak. A pörgős éppen eltakaró fodros derékszoknyák is nagy divat, míg a térd fölöttiek a legnagyobb kedvencek. A múlt években térd alá, a régi divatkorszakoknak megfelelően tervezték a legtöbb szoknyát. Aztán az igazi hosszú, buggyos szoknyák is visszajöttek, más fazonokban, vagy esetleg ugyanolyanban, mint régen. A nyári lenge hosszú szoknyák is nagyon vagányak akár kiegészítők nélkül is, egy sima kis blúzzal. De az általam legjobban szeretett így is a hosszú, buggyos, akár alsószoknyás, nagy szoknyák. A tüllszoknyák is nagyon szeretett darabok, akár egy sportcipővel, akár egy magas sarkúval.

 

Van egy nagy kedvencem egy virágos gyönyörű hatalmas szoknya – ebben meglátják az embert, szem nem marad szárazon! Gyönyörű!

 Remélem ti is kedvet kaptatok a szoknyákhoz!?!

Ajánló
Kommentek
  1. Én