Csillogás

Továbbra is nagy kedvelői vagyunk a nagy és szemet vakítóan ragyogó kiegészítőknek. Minél több, annál jobb bármivel és bárhol viselve.

Már Dolce & Gabbana kollekcióiban is láthattuk a csillogóbbnál csillogóbb ruhakölteményeket az extra nagy kiegészítőkkel. Minél több az ékszer, csillogó ruha rajtunk, annál jobb!? 2014-ben is folytatódik ez a trend. Semmi sem sok, ha valaki azt mondja kicsit túlzás ami rajtad van, akkor sem biztos, hogy elég. Csak stílusosan kell összeválogatni a különféle ruhákat és kiegészítőket, és nem csak az éjszakai életbe, hanem napközben is lehetsz extrémen kihívó. Karkötőkből és nyakláncokból a vastag és vékony kombinációkból kihozhatunk egy igazán királynői megjelenést. A kövekkel díszített ékszereknél, gyűrűknél, ha a gyűrű akkora, mint a fél kézfejünk, vagy minden ujjunkra két gyűrűt húzunk sem lehet sok a mai divat szerint. Az arany, ezüst és strasszos ékszereket bátran keverhetjük egymással. Igaz, hogy feltűnő jelenség lehet kis országunkban, ha valaki túlságosan sok ékszert szed magára, de a vállalkozó bátor személyiségek a külföldi trend követésével felhívják magukra a figyelmet, mit sem törődve a bámuló tekintetekkel. A fejünket, hajunkat is díszíthetjük hajpántokkal, ékszerekkel, persze a korona lehet kicsit túlzásnak tűnhet, amely a D&G kifutóján egy fontos kellék volt. A minél nagyobb fülbevalókra is nagy hangsúlyt fektetünk. Nem tabu egy hatalmas fülbevaló a nyakláncsokasággal sem, sőt, nagyon mutatós lehet mindez egy igazán nőies fazonú ruhával, de véleményem szerint bármilyen jellegű ruhát, még egy sima pólót is fel tudunk dobni így.

A ruhákon, cipőkön díszítőelemként szinte mindent használnak amit csak tudnak - gyöngyök, kövek, strasszok, arany, ezüst, flitter, csillámporok, stb., ezek keveréke – jó anyagválasztással gyönyörű alkotásokat hoznak létre. Egy ilyen nagyon csillogó ruhához is bátran felvehetsz kiegészítőket.

Szóval ne félj kipróbálni a különböző ékszerek és csillogó ruhák kombinációját és ne aggódj, hogy túl sok, mert az ebben az évben nem fordulhat elő! Csak bátran! Tündökölj, mint egy királynő!

Ajánló
Kommentek
  1. Én