2014 legnagyobb kampányai II.

2014-es kampányokhoz mindig olyan hírességeket keresnek a divatházak, akik felkeltik az emberek figyelmét...

Marks & Spencer's

A M&S újra megtette – másik csapatot használ a befolyásos brit nők tavasz/nyár 2014-es kampányához. Szerepet kapott már itt Rita Ora, Annie Lennox, Emma Thompson és a szupermodell Alex Wec.

Accessorize

Nina Agdal - Max George exbarátnője a „The Wanted”-ból és a pletykák szerint új barátnője a Hollywood-i szívtipró Leonardo DiCaprionak – let az új Accessorize kampány arca, amely mérföldkőhöz érkezett; 30. születésnapját ünnepli.

Mango

A szupermodell Dania Webowy nemrég bejelentette, hogy ő lesz a mangó új arca. Nem nehéz kitalálni, hogy miért Dania volt a spanyol ruházat óriási első választása.

UGG

Suki Waterhause kiruccanásra biztat minket és hogy szerezzünk be pár új UGG csizmát. A modell csatlakozott Bip Ling, Chloe Noogard és a Glamouros nagyon sajáros Natalie Hartlshoz az UGG-nál Ausztráliában a 2014 tavasz/nyár kreatív tanácsához. Eltudjuk képzelni, ahogyan barátjával badley Cooperrel sétál ezekben a lábbelikben.

Diesel

A fekete-fehér képeket Boo George készítette Daisy Low közreműködésével a nőies alkatű férfi modellről aaron vemonról. bőr kollekcióba öltöztetik a modellt és pá kattintás, amelyek gyönyörűek és eős képet tükröznek.

Alexander McQueen

kelet Londonban fotózta Steven Klein fotográfus Alexander McQueen 2014-es tavasz/nyár kampányának kollekcióját Kate Moss főszereplésével. Mintha egy másik világban lennénk, egy sötét szürreális környezetben. Kate nagyon ördögi külsőt kapott ehhez a kampányhoz a sárga hajjal és szinte sötéten világító szemmel.

Hunter

A Hunter is bemutatta 2014-es tavasz/nyári darabjait. A legelső kampány kreatív iránya Stella McCartney férje Alasdhair Willis érdeme. „Egy másik nedves nyár” című kampányában humoros képek készülnek egy gyönyörű kertben.

Very.co.uk

Kimberley Walsh az új híresség, aki toborozza az online kiskereskedésbe a vásárlókat, Feame Cotton és Holly Willoughby mint új arcok csatlakoztak a csapathoz. Az egykori Girls Aloud hírességek modelljeinek darabjai a 2014 tavasz/nyár kollekció gyűjteményében a fényes figurás testhez simuló ruháktól a csipkés ceruzaszoknyáig.

Ajánló
Kommentek
  1. Én