A CSÍPŐCSONT AZ ÚJ DEKOLTÁZS

Amikor Kendall Jenner megjelent a vörös szőnyegen a MuchMusic Video Awards-on vasárnap, nehéz volt nem megjegyzéseket tenni róla és a ruhájáról. Minden szem a felékszerezett, földig erő Fausto Puglisi darabra szegeződött, ugyanis a kifutó modell rengeteget mutatott meg lábából, egy keveset látható testrésszel együtt…a csípőcsontjával.

Nem ez volt az első alkalom, amikor a 18 éves lány többet mutatott a kelleténél, de a combig, magasan felvágott ruhák nem számítanak extrémnek, miután megjelent a közönség előtt a még felfedezetlen területet megmutató sliccek.  Természetesen a sztárok, akik merik viselni ezeket a sokatmondó ruhadarabokat, nem aggódnak a kivillanó fehérneműk miatt sem (hiszen az nincs rajtuk).

Nézzük meg a többi sztárt is, hogyan mutatják meg csípőcsontjukat:

Gwyneth Paltrow a Vasember 3 premierjén ebben az Antonio Berardi ruhában jelent meg. Ez az átlátszó panel nem csak a szóban forgó testrészt, de a hátsó egy részét is megmutatja egy időben, amely egy nagyon váratlan húzás a hollywood-i elittől.

Jamie Alexander a Thor bemutatóján ebben a testhez simuló fekete és szexi Azzaro ruhában jelent meg, amelyben a kanyargós betétek nagyon kevés teret adva a fehérneműknek, nem sok dolgot bíztak a képzeletre.

Míg az A-listás emberek inkább egy átlátszó anyaggal teszik enyhén visszafogottá viseletüket, a lengyel modell, Anja Rubik hagyja kikandikálni a szatén alól, ebben az Anthony Vacarello ruhában csípőcsontját, amely szinte az egyik legmerészebb módjával mutatja be a csípő dominanciáját.  

Ajánló
Kommentek
  1. Én