CSALÁDI STÍLUSVERSENY

Melyik Kardashian nővérnek van a legjobb stílusérzéke?

Kim luxuslakodalma, Kourtney legutóbbi terhessége és Khloe legújabb szerelme úgy tűnik fennt tartja a Kardashian-ok hírnevét. De mégsem azért vagyunk itt, hogy magánéleti ügyeiket boncolgassuk, hanem hogy a divattal foglalkozzunk.

Bár a nővérek stílusjegyei teljesen másak – Kim egy túlfűtött szexistennő, Kourtney elsajátította a párizsi sikket, Khloe pedig akár egy városi glamour plakáton is szerepelhetne – mindegyikőjüknek kialakult a saját rajongótábora a Földön – jogosan. Nagyra értékeljük a végtelen és változatos megjelenését Kim-nek, Kourtney-nek és Khloe-nak is, de ha csak egy stíluskirálynő lehetne, ki uralkodna a Kardashian családban?

A TENGERÉSZKÉK RUHA

Egyszerűség, mély dekoltázs, vagy szexi felvágás? Kourtney a krokodil dombornyomatú ruháját egy egyszerű nude magassarkúval hozta egyensúlyba, Khloe a „kevesebb néha több” elvet alkalmazta, Kim Lanvin ruhája pedig megváltás volt a MET gálán. Nálam Kim a nyerő.

NUDE

A lányok leckét adtak az egyszínű öltözködésről: Kim és Kourtney irigylésre méltó alakját mutatta meg, míg Khloe egy kicsit játékosabbra vette a formát ebben az Elisabetta Franchi kezeslábasban. A nyertes pedig: Khloe.  

A FÉNYŰZŐ MINI

Ezek a lányok tudnak egy s más dolgot a csillogásról. Kim fényesen ragyog Balmain ruhájában, Kourtney feldobta ezzel a tollas nyaklánccal viseletét, Khloe pedig drámai és dekadens Valentino ruháját egy szemet gyönyörködtető Anthony Vacarello szandállal párosította és ezzel ezt a kategóriát is Ő nyerte.

TETŐTŐL TALPIG FEHÉRBEN

Kourtney nagy sikert aratott ezzel a három részes Dolce & Gabbana kreációval, Khloé igazi hercegnővé vált, Kim pedig tetőtől talpig couture-ben mutatta meg magát, – Balmain kabát, Alexander McQueen ing és Lanvin szoknya - de a hercegnő viszi a pálmát újra.

A KEZESLÁBAS

Kim és Kourtney a mintákkal játszottak a Kardashion Kollection-ból, míg Khloe maradt a feketénél. A nyerő kezeslábas ezúttal Kourtney-é!

A HÖLGY VÖRÖSBEN

A trendteremtő trió különböző vörös ruhákkal is örvendeztetett minket az év elején.  Kim lezúduló Celia Kritharioti ruhájából a túlfűtöttség szivárgott, Kourtney kilépett komfortzónájából és egy földig érő, virágos Basler ruhát viselt, Khloe pedig Jessica Rabbit-nak öltözött.

A FEKETE AZ ÚJ FEKETE

A fekete feketével időtlen párosítás, ezt bizonyítja ez a három teljesen más, mégis elegáns viselet is. Khloe és Kourtney  a Kardashian Kollection egy-egy darabját mutatta meg , míg Kim tetőtől talpig Tom Ford-ban flangált és ezzel meg is előzte testvéreit.

FARMER EGÉSZ NAP

Kim Balmain felsőjét egy világos farmerrel párosította, Khloe szexire vette a formát, Kourtney pedig  - elég sikertelenül – a textúrákkal játszott. Khloe és Kim összeállítása fej-fej mellett nyert!

AZ UTAZÓ

Mi az ami fekete-fehér és mindig elegáns? A Kardashian testvérek utazási stílusa. Kourtney és Khloé a monokróm összeállításra esküsznek, míg Kim inkább keverni szereti a két színt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én