TAVASZI CIPŐTRENDEK

Új pedikűrrel, egy finom jegeskávéval, felfrissülve indulhatunk neki a tavasznak, a jó időnek és az új cipőknek. Akár igazi csajos, esetleg fiús vagy kifinomultabb stílusod van, javaslom, hogy próbálj meg egy kicsit kilépni a komfortzónádból és teszteld le a lentebb bemutatott lábbeliket.

BOKAPÁNTOS SZANDÁL
Miért szeresd:  Van kifinomultabb cipő egy bokapántos szandálnál? Ők lehetnek a magassarkúid még szexisebb nővérei, akik egy kis trükkel egyszerűen felhívják a figyelmet a bokáidra.
Hogyan viseld: Hordd őket boyfriend farmerrel, hogy nőiesebbé tedd vele szettedet, de szintén tökéletes lábbeli ahhoz, hogy feldobja az irodai viseletedet.

                ALEXANDER WANG                                       ZARA                                           BOOHOO

TAVASZI/NYÁRI CSIZMA
Miért szeresd: Mintha egy szandál és egy csizma házasságából születettek volna egy fontos tavaszi tulajdonsággal, a nyitott orral. Szinte mindenhez illenek és egy kicsit szexisebbé is válsz tőlük.
Hogyan viseld: Ne félj viselni őket, légy vagány, és hagyd, hogy a lábbelid beszéljen helyetted.  Próbálj ki egy csipkés verziót szűk farmerre, vagy dobd fel a munkahelyi szettedet és csempéssz bele egy kis fesztiválhangulatot.

 

               GIVENCHY                                            ZARA                                                   H&M

TORNACIPŐ
Miért szeresd: Ezek a sportos darabok hosszú és rögös utat tettek meg azért, hogy kitörhessenek az edzőtermekből és beilleszkedjenek a divatba.
Hogyan viseld: Felveheted őket például bőr shorttal és egy egyszerű pólóval hétvégi viseletként, vagy választhatsz egy klasszikusabb összeállítást is egy szűk farmerrel és blézerrel.

                   KENZO                                               NIKE                                                ZARA

NYÁRI TÁBOR FEELINGŰ SZANDÁL
Miért szeresd: Egy fokkal jobbak, mint amiket kisiskolásként kellett hordanunk. Ezúttal a színek merészebbek és a mintás pántok stílusosabbnak tűnnek.
Hogyan viseld: Nincs hozzá szükség a régi táboros szerelésedre, sőt annál jobb, minél sikkesebb darabokhoz veszed fel őket. Jól nézhetnek ki egy szűk nadrág és egy csíkos póló párosításában, de nem hanyagolható el a miniruha-bőrmellény kombináció sem.

                  MARNI                                                 ASOS                                              H&M

MULE
Miért szeresd: A visszatérése sokkal szebbre és kifinomultabbra sikeredett, mint a 70-es és 90-es évek verziói. A sarkak magasabbak, a talpak vékonyabbak és a nyitott orr még elegánsabbá teszi őket.
Hogyan viseld: Mutasd meg magad egy hegyes orrú darabban ceruza szoknyával a munkahelyeden, de vacsorához és egy lenge tavaszi öltözékhez válaszd inkább a nyitott orrú darabokat.

              SOPHIA WEBSTER                                ZARA                                              ZARA

Ajánló
Kommentek
  1. Én