Feketén-fehéren

A letisztult színek, mint a fekete és a fehér, minden idők divatját meghódította és ez még ma is fennáll...

Mindenidők legrégebbi színkonbinációja közé tartozik öltözködésünkben a jól megszokott, letisztult fekete-fehér stílus. Bármikor, bárhol felvehetünk egy ilyen színekben pompázó ruhát, szettet, ha alaklom van, vagy ha csak szimplán kimegyünk az utcára egy sétára, akkor is megfelelő öltözet ebből a két alapszínből összeszedett ruházatunk. Lehetünk így a legelegánsabbak és a legtrendibbek minden erőfeszítés nélkül. Nem kell vacilálnunk, hogy vajon melyik színű blézerem menne a másfajta színű nadrágomhoz, hanem ez egyszerűen nagyszerű, ha csak fekete és fehér a kombináció. A cipőnk is csak ezt a két színt képviselje és a táskánk is, hogy teljes összhangban legyünk önmagunkkal. Vagy más színű kiegészítőkkel és cipővel is nagyot dobhatunk szettünkön. Most azt mondanám, hogy az arany szín, az arany bizsuk nagy divat és ezzel igazán tündöklő és letisztult viseletet ölthetünk magunkra.

Annyiféle alakzat és forma készíthető a ruhákra, hogy ezzel egy ilyen sima két színben pompázó szettet is úgy fel tudunk dobni, mintha nem is csak az a két szín szerepelne. De az alap alakzatok, mint a csíkos, a pöttyös is  nagyon jelen van mostanság.

Nézzünk néhány egyszerű kombinációt, mint egy nagy eseményen, akár egy gálán, milyen pompás megjelenést adhat ez a két szín.

Vagy akár csak az utcán, egy sima fehér póló is lehet szexi, csak találjuk meg a módját annak, hogyan is viseljük.

 

A divatban rengeteg féle kombinációja van eme két mindenkinek megfelelő színnek. Szerintem nincs olyan ember, akinek ne állna jól egy elegáns öltözék fekete-fehérből. Az lehet, hogy a két színből, ha csak egyiket viseljük, mint például a fehéret, az úgy lehet nem áll jól egy teltkarcsú nőnek, mert mint mondják a fehér szélesít, a fekete pedig slankít, de az a fehér ruha egy fekete oldalbetéttel máris másként tűnik az egyes személyeken. Szóval nem baj az, hogyha valakinek csak ez a két szín tetszik, mert van akinek csak ezek jönnek be, de nagyon sokfélét lehet kihozni ezekből, úgyhogy bátran viseljük őket. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én