Manolo

Gondolom ti is szeretitek a különleges cipőket. Hoztam nektek egy igazán egyedi kollekciót Manoli Blahnik tervezésével.

„Nézzük ezeket a cipőket – nem csak dekadensek csupán, hanem gyönyörűek is!” mondta Manolo Blahnik a 2014-es spring/summer kollekciójának leleplezése előtt, amelyet egy Michael Roberts film által vezettek fel a Covent Garden Hotel vetítőtermében.
Blahnik alig tud nyugodtan ülni, sokat kuncogott a film alatt és gratulált a szereposztáshoz – beleértve Rupert Everettnek és Lucy Birley-nek – hogy egy szenzációs vizuális megjelenést adtak: meghatározott Louou’s a Herdford Streeten, a beállított pazarul öltözött Rifat Ozbek, a kalapokról Stephen Jones gondoskodott és a cipők vannak természetesen a figyelem központjában – megcsókolta, táncolt, és érzéki lassú lépésekkel vesz minden egyes öltést. „ Láthatjuk a spanyol hatást és a múltszázadbeli hímzéses jegyeket,” mondta Manolo. „Csak el kell képzelned azokat a kurtizánokat, amelyek eme hatást keltik,” kiáltott fel, miközben rámutatott egy pár arany lapos sarkúra, ami tiszta sodrott aranynak tűnik.
A rózsaszín és piros drágaköves, sárga és sötétkék rojtos, fekete-fehér kockás, hímzett, díszekkel ékesített cipők - nehéz nem izgatottnak lenni és túláradónak egy ilyen kollekció megtekintése után. Már csak egy nehéz dolgunk van, méghozzá, hogy hogyan válasszunk mindezek közül mindössze egy párat. Hiszen legszívesebben mindegyiket egyszerre felvennénk. Ilyenkor kellene több láb a több cipőnek, de a viccet félretéve tényleg zseniálisat alkot újra és újra.

Te melyik Manolot viselnéd szívesen?

Ajánló
Kommentek
  1. Én