Hercegnők másként

Hercegnők, mint stílusikonok... Most nézzünk pár szettet, amit érdemes lenne rájuk adni, akár egy újabb mesében...

Ki ne szerette volna gyerekkorában vagy még ma is a Disney meséket, főleg a hercegnőket, akiknek mindig irigylésre méltó gyönyörű ruháik vannak és olyat szerettünk volna mi is, miközben eljön értünk a herceg. Hát igen, még talán most is így vagyunk ezzel néhányan, az élet is könnyebb lenne, ha ennyi jóképű herceg szaladgálna a környéken. És ahogy minket inspirálnak a hercegnők gyönyörű ruhái már kiskorunk óta, így felnőttként is vannak, akik még másabb és másabb ruhaterveket készítenek ezeknek a mesebeli főszereplőknek. Nagyon szép stílusos, a hercegnők karakteréhez illő tervek születtek. És hát az alap hercegnők, mint Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke, Bell és Jasmin mellé az idő múltával és több és több mese megjelenésével egyre több hercegnőről álmodozhatnak a mai kislányok.
A gyönyörű ruhák tényleg annyira jól vannak minden mesében megalkotva, hogy legszívesebben mi is a mesében lennénk, vagy akár mi lennénk a mesebeli hercegnők, akire mindenki irigykedve néz.

Először is nézzük „legöregebb” hercegnőink mesebéli ruháit, amik mindig a szívünkben maradnak és köszönjük Disney-nek, hogy ilyen szépet és maradandót alkotott számunkra.

És mára kibővült a kör néhány karakterrel, akiket szintén megszerettünk az évek folyamán.

Az egyik legdurvább tervezett stílus a hercegnőknek, a megszokott csillogástól a sötétségbe borulva, a punk-stílus, ami igazából jól is áll mindegyikőjüknek, viszont elég furák is, ahogy néhányuk szőke, arany haja más színekben pompázik.

A következő összeállításon igazán szép ruhakreációk, tervek születtek, van amelyiküknek talán még jobban is áll ez a ruhája, mint az eredeti.

 Van aki megálmodta a hercegnők hősjelmezét is. Nagyon viccesen hatnak és talán Pocahontas és Ariel ruházata teszi hihetővé, hogy superhősök.

A következő kreáció viccesre és szexire sikeredett.

Valaki nagyon csinos, vagány ruhákat rajzolt hercegnőinknek.

 

Ezen a képen teljes mértékben a mai trendet tükrözik.

 

És az utolsó képeken igazi tervezői mesterműveket láthatunk, mintha egy mostani kollekció darabjait láthatnánk.

Ajánló
Kommentek
  1. Én

  1. Egytini
    2015. szeptember 5., szombat 09:27
    Válasz

    Neonisztikusan jo ;)

  2. Pletyka-cica
    2015. július 2., csutörtök 12:08
    Válasz

    nagyon jók nagyon tetszik :D