HOGYAN BEFOLYÁSOLJA BEYONCÉ A DIVATOT?

Mielőtt felöltözöl kérdezd meg magadtól: „Mit viselne Beyoncé?”

Beyoncé hivatalosan is divatot diktál – bár nem mintha eddig nem tudtuk volna. Elvégre Bey nem követi  divatot, hanem elkezdi őket. Sheryl Sandberg-et idézve: „Beyoncé nem csak ül az asztalnál. Egy jobbat épít.”

És ez vonatkozik mindenre, arra is amit csinál és természetesen arra is amit visel. Legyen szó a vörös szőnyegről, a színpadról, vagy egy sima hétköznapról, Beyoncé irigylésre méltóan tökéletes.

Szexi estélyi

Emlékeztek amikor Angelina Jolie egy fekete bársony Versace ruhát viselt a 2012-es Oscar gálán, aztán még hónapok után is mindenki róla és a ruhájáról beszélt? Kár, hogy Beyoncé már felhasználta ezt az ötletet 2005-ben az Academy Awards-on, szintén Versace-ben.

Tornadressz a színpadon

A tornadressz ötletének valódi tulajdonosa Beyoncé, aki a 2009-es MTV Video Music Awards-on lépett benne színpadra, Miley pedig felvette az otthagyott darabot a Bangerz turnéra.

Szexi anyuka

Ne hidd azt, hogy Beyoncé elhagyta magát és kaftánok és túlméretezett ruhák alá bújt, míg 2011-ben várandós volt Blue Ivy-val.  Roberto Cavalli aranybetétes ruhája egyenesen kihangsúlyozta pocakját. Mindig azt mondjuk, hogy Kanye befolyásolja Kim Kardashian stílusát, de ha visszagondolunk a 2013-as MTV Movie Awards-ra, ahol egy Saint Laurent ruhát viselt, rájövünk, hogy honnan jött az ötlet, hogy fémes hatással hangsúlyozza ki pocakját.

Minden a csillogás

Ragyogást szeretnél? Beyoncé ezt is tudja. A 2005-ös World Music Awards-on megmutatta, hogy a kevesebb néha több. Ezt Lady Gaga is megjegyezte és újrahasznosította az ötletet 2013-ban.

Lábvillantós mini

Nem a színpad az egyetlen hely, ahol Beyoncé ragyogni tud. Rojtos arany minije 2002-ben nagy sikert aratott, míg Cameron Diaz-nak még csak most sikerült legújabb filmének bemutatásakor.

Ajánló
Kommentek
  1. Én