15 outfit, amit csak Carrie Bradshaw viselhet

Carrie Bradshaw velejéig maga a divat és az elegancia. Visszahozta a névfeliratos nyakláncokat a divatba és népszerűvé tette a Manolot. Rengeteg őrült összeállítást viselt – fordítva hordott blúz, balerina tütü, túranadrág – ezek azok a cuccok, amelyet ha más felvenne, akkor a legrosszabban öltözöttek listájára kerülne, viszont valahogy neki sikerült előnyére fordítani ezeket a darabokat és ugyanolyan fantasztikusan kinéznie, mint minden másban. Itt van a 15 megismételhetetlen Carrie Bradshaw öltözet.

1. Szigetvilág
Egyedül csak Carrie Bradshaw viselhet övet a meztelen rekeszizmán úgy, mintha az teljesen megszokott lenne.

2. A felhők felett
Olyan, mint egy ’80-as évekbeli party girl, aki az égből pottyant le és egy felhőt is magával húzott.

3. Szalagavatós kalóz
A Pretty in Pink és a favágó találkozása. Az ékszereket is csak a legőrültebb Etsy store-ból lehet megrendelni.

4. „Esküszöm, hogy ami rajtam van sokba került!”
Nehéz egy batikolt nadrágra és egy türkiz fejkendőre azt mondani, hogy előkelő és drága. De látod azt a fekete téglalapot a blúz karján? CHANEL, vagyis igazán drága cucc. Dolly Patron így nyilatkozott: „Sok pénzbe kerül, hogy valaki ilyen olcsónak nézzen ki.”

5. A gyerekszobában lévő dolgok kreatív felhasználása
Ki mondta azt, hogy egy gyerekszoba szőnyegét nem lehet ruhaként hordani? (Érdemes megfigyelni a lovas táskát is.) Nagyon kreatív!

6. Késő esti nasi
Tényleg meg kellene fordítania azt a piros kis köpenyt, ha Carrie nem szeretné, hogy a ketchup a nude topján kössön ki – vagy esetleg a túranadrágján. Ez a jó a köpenyekben…kiváló partedlik.

7. Nagyfőnök nagy top alatt
Avagy cirkusz a tárgyalóteremben.

8. A kristály bugyi és a kék kabát esete
Eleinte Carrie igazán kényelmetlenül érezte magát a csillogós, kristályokkal kirakott fehérneműben, de a kék szatén kabát felvétele után már nem volt visszaút a kifutóról.

9. Városi cowgirl a strandon
Carrie soha nem korlátozta le ennyire a színpalettáját, mint most. Szinte minden egyszínű. Mivel egy hamptonsi partin jelent meg, így úgy gondolta kicsit „hagyományosabbra” veszi a formát.

10. Újságpapírba burkolva
John Gaillano, aki ezt a Dior ruhát tervezte, azt nyilatkozta, hogy az újságpapír minta ötletét egy hajléktalan adta neki, aki újságpapírba csomagolta magát, hogy ne fázzon.

11. A barátom gatyája
Amiért Carrie felvette Big gatyáját, hirtelen ezrek vásároltak maguknak alsónadrágot.

12. Reggeli kávé
Ne tévesszen meg a rengeteg sifon. Carrie lehet úgy néz ki, mint aki épp hazafelé ballag egy hosszú este után egy bálból, pedig csak leugrott a reggeli kávéjáért.

13. Nyakláncok mindenhol
Carrie soha nem viselne csak egy gyöngysort, amikor felvehet egyszerre húszat is.

14. Játszóruha
Carrie szereti az olyan magas derekú nadrágot, ami melltartóként is funkcionálhat.

15. Balerina az utcán
Ez Carrie Bradshaw legtisztább összeállítása. Az egyrétegű tüll szoknya és a mellbimbó villantós top provokatív, mégis elegáns a maga egyszerűségével.

Ajánló
Kommentek
  1. Én