5 szuper trend 2014 tavaszára

Rengeteg helyen – divatbemutatók, magazinok – mutatják be az aktuális trendeket, de sokszor nehéz megállapítani és kiválogatni azt a viseletet, amit az utcán viselhetünk a 2014-es tavaszi kollekciókból, ezért kiválogattam egy pár dolgot, amit érdemes lesz viselnünk.

1. SHEER

Az átlátszó felsők újra vissza térnek 2014 tavaszán! Az Elie Saab, Louis Vuitton és Marchesa bemutatókon a modellek rengeteg ilyen ruhadarabban koptatták a kifutókat. A megfelelő nadrággal és kiegészítőkkel pedig tökéletes lehet az outfit, főleg mikor már az idő is melegebbre fordul és ledobhatjuk a kényelmes pulcsikat és szellősebb ruhadarabokra cserélhetjük őket. Még egy pozitív dolog, hogy megfizethető áron szerezhetjük be.

SHEER TOP – kb. 8.872 HUF

HOSSZÚ UJJÚ SHEER TOP – kb. 5.420 HUF

2. CROPPED TOPS

A cropped top még mindig tarol. Ezek a felsők anélkül szexik, hogy kirívóak lennének és anélkül kacérak, hogy az túl sok lenne. Elvégre a kevesebb több, és ezeket Alexander McQueen, Jil Sander és a Just Cavalli is így gondolja. Szóval gyerünk csajok, mutassuk meg az aranyos kis pocinkat!

SLEEVLES CROP TOP - 3.250 HUF

SEQUIN CROP TOP – 3.995 HUF

ROCK CROP TOP – 1.395 HUF

3. MÉLY „V” KIVÁGÁS

Ha a crop top és az átlátszó felső nem lenne elég itt van ez. Bár tudom mire gondolsz, - A „V” kivágás messze többet elárul, mint egy kis has mutogatás.” – de ez nem feltétlenül igaz. Elég egy szűk, de mély kivágás is. Így igazából eltakarod amit el kell, de a kivágás még is ott van. Nézd meg Diane Von Frustenberg, a Givenchy és Jason Wu variációit a mély kivágásra a 2014-es kollekcióból.

KIVÁGOTT RUHA - 10.840 HUF

DEEP „V” BODY - 5.485 HUF

4. BLÉZEREK

Mikor már jobb lesz idő, de még szükség lesz egy extra rétegre, a blézer lesz a tökéletes választás, mindegy, hogy karcsúsított vagy oversized, de mindenkinek kötelező darab! A DKNY és Marc by Marc Jacobs számtalan viselési módját mutatja meg nekünk.

NAVY BLUE – 12.995 HUF

MAO GALLÉROS – 6.995 HUF

5. MINTÁK

A legjobb módja, annak, hogy kitűnj a tömérdek unalmasságból, ha van valamid ami feltűnően mintás. Ne félj őket keverni ( de csak ízlésesen), ők a barátaink. Régebben kicsit riasztóak voltak, túl soknak tűntek, de egyre több divatház bizonyítja be azt, hogy ez mind téveszme. Ha túl extrémnek találod őket, végy példát a Balmain-től, Dsquared2-tól és Emilio Pucci-tól.

FLOCK JEANS – 6.995 HUF

PRINT DRESS – 1.995 HUF

ANIMAL PRINT PULCSI – 6.995 HUF

Ajánló
Kommentek
  1. Én