Virágzik az egész világ

Virágba borult a természet, minden gyönyörű színekben pompázik, így a tervezők is belevitték ezt ruhakölteményeikbe.

Mint a természet, a tervezők is virágba borítottak mindent. Csodálatos hatalmas virágokkal borított ruhakölteményeik szemet gyönyörködtetőre sikerültek. Ha ezekre a különleges ruhákra nézünk, még a kedvünk is jobb lesz, mosolyt csalnak az ember arcára. Feldobják szettjeinket a virágok, mert velük jön a tavasz, a meleg, a napsütés. Egy ilyen vidám kardigánnal mindjárt másként fest farmer rövidgatyás szettünk. Egy zakó mindenkinek bujkál a ruhásszekrényében, de az extrémebb megjelenés érdekében ez is lehet virágos, akár hétköznapi, akár elegánsabb öltözékünkkel viselhetjük, nagyon nőies akárhogyan is hordjuk. Mivel itt a meleg, virágban pompázó kis lenge szoknyák és egyrészes ruhák áradata zúdul a boltokba, így könnyedén betudtok magatoknak szerezni párat.

A legnagyobbak közül Dolce & Gabbana is belemerült a tavaszba. Ruháik és kiegészítőik a hozzájuk megszokott módon egyedire sikerültek. Az egyrészes ruhákat részesíti előnyben, csinos nőies vonalak kiemelésével, hosszabb, rövidebb szoknyás kialakítással, hosszabb ujjas vagy csak kis pántos megoldással. Ezekhez a gyönyörűségekhez valami hasonlót jó lenne beszerezni a nyárra, persze az igazi egy Dolce lenne mindnyájunk számára gondolom. Kiegészítőnek egy nagyon egyedi napszemüveget terveztek, amely tele van a tavasz jegyeivel.

Magyar tervezőnk; Makány Márta is virágok közt pompázik. Hatalmas fejdíszekkel hívja fel a figyelmet. Ruháin inkább a szolidabb, apróvirágos díszek a jellemzőek a kifinomultság tükrében.

Dior is imádja a virágokat, de inkább kozmetikai termékeikben részesítik előnyben. Ő úgy szereti a virágokat, mint a női szépséget.

Ajánló
Kommentek
  1. Én