Kandee

Hírességek, újságírók, vásárlók és tervezők számára egyaránt nagy őrületté váltak ezek az édes cipők. Mr. Kandee vagyis Josh Wayman áll e csodás és csillogó cipők mögött, aki a cipőiparban mindenki előtt egy lépéssel jár jelenleg is. A mindössze 24 éves Joshnak a 2013 őszi/téli kollekciója már sorban a nyolcadik, aminek egyre nagyobb sikere van és „GLAMOUR” néven fut. Mr. Kandee szerint ez a kézzel késszített kollekció az oldschool hollywoodi glamour és az utcai luxus találkozásának kiváló példája.

Mr. Kandee 2010-ben indította el a Kandee cipőket útjukra, azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhető glamour cipőket dobjon piacra. A kezdet óta lassan eltelt négy év és a cipőknek kultikus gyűjtői lettek szerte a világban. Különösen Londonban, New Yorkban és Olaszországban. Ezek mellett olyan divatikonokon láthattuk már a cipőket mint Rita Ora, Jessie J, Kim Kardashian, vagy Cher Lyold. A márkára felfigyeltek a nagyobb divattal foglalkozó lapok is, például a Vogue, az InStyle, a Cosmopolitan és az első igazi divatblogok vezetői közül is sokat emlegették a Mr. Kandee által kreált cipőket. Mostanában pedig a kifutókon is egyre többet lehet látni kreálmányait. Előző évben a Miu Miu és a Luella használta őket, és a barcelonai divathéten is feltűntek a lábbelik.

Annak ellenére, hogy a cipők szinte vírusként terjednek, Wayman szeretné megtartani a márka hitelességét és tartani a „high fashion találkozik az utcai divattal” filozófiáját. Ennek eredménye, hogy az édességek inspirálta cipők minden egyes szezonban elfogynak.

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy világszerte ingyenes a házhozszállítás, és mindig vannak olyan leértékelt cipők, amelyeket érdemes megvásárolni, hiszen még néhány itthon kapható márka minőségtelen tömegcikkeitől is kedvezőbb áron juthatunk ezekhez az édességekhez.

Ajánló
Kommentek
  1. Én