6 TÁSKA FAJTA AMIRE MINDEN NŐNEK SZÜKSÉGE LEHET

Még a legnagyobb táskaőrülteknek is be kell ismerniük, hogy van egy határ, amit meg kell húznunk, ha táskákról van szó és eldönteni milyen darabokra is van igazán szükségünk. Itt láthatod azokat a típusokat, amik tényleg hasznosak lehetnek.

Táska a mindennapokra
Ez lehet a legalapvetőbb építőköve a táskagyűjteményednek. Egy egyszerűbb darab lehet a megfelelőbb, hiszen pont elég munkába, viszont épp olyan sikkes is, hogy a divatőrült barátnőd is boldogan jóváhagyja választásodat- Figyelj a megfelelő méret kiválasztására, sose vásárolj nagyobbat, mint amekkorára tényleg szükséged van.

              ALICE AND OLIVIA                                           ZARA                                               H&M

Clutch a mindennapokra
Ne ess annak a teóriának a csapdájába, miszerint egy clutch csak kicsi lehet, alig fér bele valami és egyedül a koktélruháidhoz passzolnak. Manapság a clutch-ok egyre nagyobbak és kényelmesen elfér bennük a pénztárcád, telefonod, kulcsok és ritka esetekben még egy kis balerina cipő is.

               GIVENCHY                                              ZARA                                                   WALLIS

Hétvégi táska
Mindig lenni kell egy olyan táskának, amelybe az utolsó pillanatokban is gyorsan be tudsz pakolni, ha egy spontán hétvégi kiruccanásról van szó.

                 CLARE V                                        ZARA                                                      EVERLANE

Crossbody
A hétvégekre és munkán kívüli eseményekre a legideálisabb. A crossbody stílusa tökéletes akkor is, ha csak a válladon lóg, vagy ha a mellkasodon keresztül téve hordod. A kezeid szabadon maradnak és könnyebben tudsz mozogni.

               KATE SPADE                                           TED BAKER                                              H&M

Pakolós táska/Tote
A legpraktikusabb táska, ami elég tágas ahhoz, hogy szinte mindent bele pakolj. Kerüld a feltűnő mintákat és az élénk színeket.

                     PROENZA                                       ZARA                                                ZARA

Klasszikus clutch
Van valami tagadhatatlanul szörnyű abban, ha valaki egy nagy táskát választ egy elegáns estélyen való megjelenéshez. Válaszd egy egyszerű kis doboz alakú változatát a clutch-nak, amelyekben csak a szükséges dolgokat kell tartanod.

                  MARCHESA                                                 MANGO                                            NALI

Ajánló
Kommentek
  1. Én