Modellek a kifutón kívül I.

A modellek gyönyörűek a plakátokon és kifutókon a szebbnél szebb és különleges ruhákban, de az utcán, amikor nem dolgoznak, akkor ők is hétköznapi emberként járnak-kelnek, de eközben is divatosak maradnak...

Arizona Muse

Bozontos szemöldöke és kicsit fiús stílusa az amiért rég odavagyunk.
Ez a vérnarancsszínű kabáttal mutatja, hogyan öltözzünk fel divatosan egy őszi hétvégén.

Jessica Hart

New York forr, szerencsére Jessica talált egy utat arra, hogy üdén érezze magát a bőrében és ezzel egy időben divatos is legyen ebben a cseresznyeszín shortban és egy ¾-es pólóban.

A fogai közötti réssel nagyon cuki. Jessica Hart hosszú ideje nagy street style kedvenc. A Victoria’s Secret angyala oldalán gyakran látható Paris Hilton exe Stavros Niarchos.

Az összes kiegészítővel együttvéve, összeillik a cipője a táskája és hozzá egy kockás sál a trendnek megfelelően.

Cara Delevingne

Hogy miért szeretjük őt? Mert ő hozta vissza divatba a bozontos szemöldököt, ördögi a hozzáállása. Minden kifutón felbukkan.

Kate Moss

Ő a legelfoglaltabb modellek egyike. Amellett, hogy az új kiegészítőkkel a Carphone Warehousenál is dolgozik, még a Rimmelnél is jelen van. És a kifutók. Mert egész egyszerűen ő Kate Moss.

Kate fekete testhezálló farmert, csizmát és állatmintás kabátot visel.

 

 

Miranda Kerr

Ő kiegyenlít egy szépségskálát elkötelezettségével David Jonessal, Qantassal, és igen még a Victoria’s Secrettel is, mialatt még a cuki családjával is tölt időt.

Egy hosszú gombos maxi szoknyát visel, nagy kalappal és érdekes alakzatú napszemüveggel. Érdekes szett ez Kerrtől, de nagyon tetszetős.

 

 

Alessandra Ambrosio

A Victoria’s Secret modell magas, vékony és nagyon jól néz ki.

Észrevehettük, hogy ezen a nyáron gardróbjában megtalálhatóak a szellős blúzok és a shortok.

 

 

Bar Refaeli

Feldobja megjelenésével az utca hangulatát. Nagyon kis visszafogott pulóverével és merész hüllőmintás nadrágjával összhangban van nagyon öltözete.

 

 

Candice Swanepoel

Világosra vette a figurát ebben a fehér szettben. A fehér pulóver és a bokalengő nadrág összhangban vannak. A kiegészítők; a cipő és a táska dob egy kis színt az egész megjelenésre.

 

 

Egy bikini pedig egy ilyen jó alakú szép modellen mindig nagyon jól fest.

 

 forrás:glamourmagazine.co.uk

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én