BET-gála

A BET – gála vörös szőnyegén a legjobb ruhák: fehér, fekete, és Kerry Washington kis virágos ruhája…

A hétvégén néhány nagyobb hollywoodi sztár gyűlt össze a BET- gálán, akik mind követték a nem hivatalos „dresszkódot”. Ashantitól Nellyig mindenki drámai egyszínű fekete és fehér ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. A botrányos sztár Kerry Washington – porcelánbaba külsejével – volt azon kevesek egyike, aki megtörte az egyszínűséget; egy nagyon elegáns virágos mini ruhát választott az eseményre. Nézzük, hogy a többi sztár mit viselt.

Zendaya Coleman is színesben pózol; egy hosszú kék szoknyát visel egy sportos pulóverrel. Az összhatás a magas sarkúval és a sapkával kiegészítve sportosan elegáns ábrázatot ad.

Liv Walfield fekete kisruhájához fehér kiegészítőket választott. Úgy tűnik, mintha tánc gálára menne. 

Amber Rose gyönyörűen fest ebben a hosszú fehér ruhában. A derekán lévő öv nagyon szépen kiemeli alakját és a fehér igen rövid hajhoz mindez egy nagyon világos angyali ábrázatot ad neki.

Pia Mia Perez is a fehéret választotta ruhája színéül. A lenge nadrághoz nagyon illik ez a mélydekoltázsú mellényszerű felső. Az arany ékszerekkel és a fejkendővel különleges a megjelenése.

Gabrielle Union nyáriasan lenge esésű hosszú ruhájához nagyon szexi a combközépig érő vékony csizma, amelyet a magasan felsliccelt szoknya alól merészen ki is villant.

 

Paris Hilton is lábat villant, de megmutatja nekünk karcsú derekát is különleges szabású fehér ruhájából.

Nicki Minaj a feketét választotta az alkalomra, pedig tőle valami extrémet várhattunk volna.

Angela Simmons elbűvölő ebben a fekete mintás ruhában.

Ashanti ebben a hosszú fehér ruhában merész mély dekoltázsával ebben a ruhában úgy fest, mint egy modern menyasszony.

 

Regina Hall kicsit férfias viseletben állt a kamerák kereszttüzében. Nagyon elegánsan mutat ebben a nadrág-zakó szettben az arany és fekete kiegészítőkkel.

 

Elisa Johnson is előbbiekhez hasonlóan öltözött fel, csak ő a fekete színt részesítette előnyben.

 

Sevyn Streeter merész és gyönyörű ebben a ruhakölteményben. Mostanság nagy divat a csípővillantás, amelyet itt ő is megmutat.

Eva Marcille is nagyon angyalira és visszafogottra vette a megjelenést.

Ajánló
Kommentek
  1. Én