Met-gála

2014-ben is megtartották a Met-et, amely vörös szőnyegén ismét rengetegen megfordultak szebbnél szebb ruhákban...

Idén is megrendezésre került május 5-én a Met-gála. Míg tavaly a punkos szegcsekkel ékesített bőrruhás szettek voltak a legszemrevalóbbak, most inkább az elegancia kapott szerepet, Amerika első couture-dizájnere,  Charles James előtt tisztelegtek. Az eseménnyel a Metropolitan Museum of Art éves kosztümkiállítását nyitják meg Anna Wintour közrejátszásával. Rengeteg sztár, modell, divattervező vett részt az eseményen. A résztvevők ebben az évben is kitettek magukért és nagyon sokszínű volt a vörös szőnyegen végigvonulók ruházata. Mindenki nagyon elegáns és sikkes volt. Nézzük a legjobbakat, kié volt most a legegyedibb, legsikkesebb öltözék.

Sarah Jessica Parker ahogyan megszokhattuk tőle, nem egy egyszerű darabot öltött magára. Az Oscar de la Renta tervezésű ruhában egyszerűen mesésen nézett ki. A haj és a kesztyű is jó választás volt ehhez a ruhakölteményhez. Köszönjük a színésznőnek, hogy ismét hozta a formáját.

Kristen Stewarton sem csodálkozunk, hogy az esemény egyik színfoltja volt, hiszen mind tudhatjuk most Karl Lagerfeldel dolgozik. Ruhája nagyon pompás és egyedi sziluettet alkot a színésznőn. Mintha 4 részből lenne összerakva szettje, pedig az egész egyet alkot, amely véleményem szerinte az egyik legegyedibb darab volt a gálán.

Karolina Kurkova az orosz modell szintén olyan ruhakölteményt viselt, melyen mindenki szeme megakad. Ebben a Marchesa ruhában elképesztően fest.

Emma Stone egész egyszerű darabban mutatkozott, de így is gyönyörű a színésznő. Egy Thankoon ruhában, alakját kiemelve pompázott a piros szőnyegen. 

Rachel McAdams világos rózsaszín ruhában tündökölt. Egy letisztult, egyenes vonalú Calvin Kleinben szerepelt. Annyira nyugodt stílust képvisel, hogyha ránézünk, mintha egy rózsaszín angyalt látnánk.

Hayden Panettiere egy szatén Dennis Basso nagyestélyit visel. A kék és a rózsaszín keveredése nagyon kifinomult hatást kölcsönöz neki. Gyönyörűen fest.

Taylor Swift viselte az ideji gálán a leghosszabb uszályt. Oscar de la Renta nyitott hátú, csillogó levélmintás, rózsaszín szaténruhájában vonult a vörös szőnyegen.

Joan Smalls modell Vera Wang egy halványlila testhez simuló ruhájában pózol, de talán rajta nem is a ruha vonzza a tekintetet, hanem a feltűnő sötétlila rúzs, amely szerintem nagyon egyedi hatást kölcsönöz számára.

Rihannát sem hagyhatjuk ki, hiszen ő is mindig tud nekünk valmi csodálatosat mutatni. A gálán kissé sportos, de nagyon elegáns, fehér Stella McCartney ruhát viselt, amely hátán teljesen nyitott, derekánál hasított.

Számomra ők voltak idén a legszembetűnőbbek, de mindenki nagyon kitett magáért a 2014-es gálán is, mint minden évben.

Ajánló
Kommentek
  1. Én