MIT TENNÉL HA SAJÁT MAGADHOZ MENNÉL FELESÉGÜL?

Nem ismerlek, szóval nem tudhatom, hogy te hogy vagy vele, de én imádom a saját társaságomat. Nevetek az összes viccemen, sőt értem is minden egyes gagyi poénomat. Ha úgy gondolom, hogy menni akarok valahová, akkor megyek is és ha eszembe jut, hogy pizzát akarok enni már egymás után a negyedik estén, akkor azt is fogok enni, mert a végén kivétel nélkül, mindig egyetértek magammal.

Mikor haza esek egy fárasztó nap után csak magammal kell foglalkoznom. Ugyanazok az álmaink, a céljaink, ugyanazok miatt a dolgok miatt aggódunk és ugyanazok a félelmeink is.

Miután pedig tényleg beláttad, hogy a saját magaddal való frigy lenne a legtökéletesebb a világon tegyük fel, hogy hozzá mész önmagadhoz. Akármilyen helyszínen, bármilyen tortával és korlátlan büdzsével. A legfontosabb kérdés pedig, hogy mit viselnél?

Például ha a én lettem volna a szerencsés szelvény tulajdonosa a szombati lottó sorsoláson, nem lenne kérdés, valamilyen couture darabot választanék és elkápráztatnám saját magam. Hatalmas virágos fejdísz? Nadrág, rövid, vagy épp óriási szoknya? SÁRGA? Igen, jöhet minden. Mert miért ne? 

           Zuhair Murad Couture Spring 2014                                     Valentino Couture Spring 2012

                 Givenchy Couture Fall 2010                                          Givenchy Couture Spring 2009

            Ellie Saab Couture Spring 2013                                                 Dior Couture Fall 2014

                     Chanel Couture Fall 2012                                             Chanel Couture Spirng 2009

              Giambattista Valli Couture Fall 2014                                  Giambattista Valli Couture Fall 2014

Ajánló
Kommentek
  1. Én