Miley Cyrus

Biztos mindenkinek van véleménye Miley Cyrusról. Van akinek a viselkedésével van gondja, van akinek a ruházatával, de talán egyikkel sincsen baj...

Miley Ray Cyrus 1992. november 23.-án született, amerikai énekesnő, színésznő és dalszerző. A Hannah Montana című filmsorozattal vált ismerté. Kiadták a film betétdalait CD-n, ezek után igazán beindult a siker. Kapott filmszerepeket és énekesként is fellépett, de már saját dalokkal. Igazán beindult a karrierje. És a szolid, cuki kislányból, felnőtté, igazi nővé cseperedett. Hosszú barna loknijait, rövid szőkére „cserélte”, de ez is nagyon jól áll neki, mint ahogyan minden. Egyre botrányosabb életet él Liam Hemthworthel való szakítása óta, de talán azt mondanám, hogy csak ugyanazt a hivalkodó életet éli, mint a többi sztár. Őt rengetegen ócsárolják a Wrecking ball című dalának klipje miatt, mivel meztelenül jelenik benne, de gondolkodjunk csak el azon, hogy melyik híresség nem csinálta vagy csinálja ugyanezt, csak vannak akik másként, más botrányos dolgokkal hívják fel magukra a figyelmet. Úgyhogy nem kell szégyenkeznie véleményem szerint semmiért.
Mint ahogyan minden hírességnek, neki is nagyon egyedi az öltözködési stílusa. Koncertjein inkább a kihívó darabokat szereti, de nagyon egyedi tervezésű ruhái vannak ezekre az alkalmakra, miközben eseményeken nagyon elegáns tud lenni. Nézzünk néhány igazán kiemelkedő darabot eddigi pályafutása során, mind a botrányosak, mind az elegáns darabok közül.

Még a hosszú hajas korszakából néhány ütős darab, melyek gyönyörűek és miközben feltűnőek, nagyon szolidak is egyaránt.

A rövid extrém frizurájával, és extrém hajbeállításaival, ruhái is többnyire sokkal vadabbak lettek, mint az elmúlt időszakban. Ha valamelyik ruhára egyből rámondanánk, hogy úristen ezt mégis hogy lehet felvenni?, akkor csak nézzük meg jobban az egész öltözet összképét, aztán rájövünk, hogy amilyen rossz, annyira jó is.

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én