Lottie Moss Calvin Klein farmerben

Kate nyomdokaiba lép kishúga, Lottie, aki nagyon természetesen hozza a CK formát...

22 évvel Kate Moss, mint a Calvin Klein lány kiváló fotói után, a modell kishúga lett az új arca a divatház kampányában a kapszula kollekciónak az online bolt Mytheresa.com együttműködésével, nyilatkozták kizárólag a Vogue.fr-nek.

Kate Moss és Marc Wahlberg 1992

1992-ben a 18 éves Kate Moss pózolt Herb Ritts fotósnak a színész Marc Wahlberggel, létrehozták ami a legfelismerhetőbb a divat történelmében a nem túl híres Calvin Klein fehérnemű kampányt, hogy megtestesítsék az amerikai divatház „a kevesebb több” megközelítését. A kampány előre vitte a modellt a nemzetközi szupersztárság felé és 22 évvel később az ő kishúga érkezett a középpontba, mint a Calvin Klein arca, szembenézve az új farmer kollekcióval, pólók és kapucnis felsők; kizárólag a Mytheresa.com-on. Michael Avedon fotózott, aki unokája a híres Richard Avedon fotográfusnak. Lottie előadásmódját a 90-es évek inspirálta, a kinézet minimális esztétikája, és visszatérve a formális Calvin Klein logóhoz a nagy CK betűkkel. A Calvin Klein farmer kollekció a Mytheresa.com-on online már elérhető, a képeken fellelhető a kollekció darabjai.

Lottie jól néz ki a képeken, mintha visszacsöppentünk volna Kate Moss CK fotózásához. Az egyszerű szabású és nagy márkajelzés mintázatú pulóverben szexi a megjelenése. A farmerdzsekiben nagyon vagány és a kantáros farmernadrágban a sportmelltartóval kislányos hangulatot idéz. A hosszú és rövid pólók a deréknadrágokkal tényleg a régi stílust tükrözik. A kollekcióban minden alapdarab megvan, amelyre egy fiatal lány ruhatárában szükséges lehet.

Lottie Moss:

Katenek kicsit lágyabb az arca, mint húgának, de ettől eltekintve, mintha ikrek lennének a ’92-es és a mostani képeken. Gondolhattuk volna, hogy Lottie is követni fogja Kate pályafutását és nővérének nyomdokaiba lép.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én