KI VISELI JOBBAN?

HEIDI KLUM vs. LISA SNOWDON

Heidi Klum DVF overálját egy bőrdzsekivel és magassarkúval dobta fel a maximális hatás érdekében. De egy jó kezeslábast nehéz találni, így nem meglepő, hogy Lisa Snowdon is ugyanabban a ruhában lépett utcára Londonban. Lisa ’70-es évek által inspirált napszemüvegével, vajszínű táskájával és egyszerű szandáljával érezteti velünk, hogy nyár van, így ő az első kör nyertese.

ELLIE GOULDING vs. BLAKE LIVELY

WOW! Hello Ellie Goulding! Az énekesnő millió, vagy inkább trillió dollárosnak tűnik ebben a Balmain, csillogó, szexi, fekete ruhában. De álljunk csak meg egy pillanatra! Blake Lively-n is láthattuk már ezt a ruhát, aki hagyta, hogy a ruha beszéljen helyette – nem úgy mint Ellie – és pusztító hatást ért el vele. Blake nyert!

CAREY MULLIGAN vs. VICTORIA BECKHAM

Nem vagyok benne biztos, hogy Carey Mulligan valaha is félre nyúlt volna a vörös szőnyegen viselt összeállításaiban és ezzel a Victoria Beckham kreáció is kifogástalan, de természetesen maga a tervező tudja igazán viselni saját darabjait, emellett pedig mindig fantasztikusan néz ki, így a nyertes VB!

KATY PERRY vs. JOURDAN DUNN

A Moschino „Maccy D” kollekciója már kissé ellentmondásos számomra, de mindössze néhány nappal azután, hogy a modellek végig vonultak benne a kifutón, Katy Perry felvette a táskát és a pulcsit egy sajtótájékoztatóra. Ezek után nem sokkal kiderült, hogy Jourdan Dunn egy másik rajongója a kollekciónak. És hogy ki a nyerő? Természetesen Jourdan. Katy összeállítása pedig már túl sok!

SHARON OSBOURNE vs. CHERYL COLE

Szerintem egyértelműen Cheryl viszi a pálmát, Sharon Osbourne-nak pedig minden tiszteletem, hogy fel merte venni ezt a ruhát – ami egyébként csodálatos. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én

  1. Aysun
    2015. január 17., szombat 14:37
    Válasz

    Teljesen egyetértek veled és tetszett ez a bejegyzésed is mint a többi :)