Hogyan hordd a táskádat...

Nem tűnik nagy dolognak, de az, hogy hogyan hordjuk a táskánkat egy outfit kulcseleme is lehet akár. 2012 márciusában például megjelentek a clucthok, amelyek magukkal hoztak egy új tartási formát, most pedig egyre több lehetőségekre bukkanunk a designerek háza tájáról. Így gondoltam hasznos lehet ez az útmutató a táskák hordásáról az elkövenkezendő szezonban.

A Céline utját választod? ( A kezed alatt, közel a testedhez és a karodhoz.)

Phoebe Philo fontos befolyásolója ennek a trendnek (csak úgy, mint a lapos cipők hordásának vezére is). 2011 óta lánya a táskákat a kezük alatt, közel magukhoz hordozzák. A Philo tervezte táskák mindig a luxusra és az eleganciára utalnak ezáltal, bár a Célin rajongók így nem hordhatnak túl sok dolgot maguknál.

Inkább a Prada vonalát követed? (Túl a vállakon.)

Ennél a módszernél jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy biztonságos e, mivel, ha egy nagyobb tömegben rohansz, soha nem tudhatod, hogy mi történik a táskádban anélkül, hogy azt észrevennéd. (Egyébként a Miu Miu is szerete ezt a fajta megoldását a táskák viselésének.)

A Maison Martin Margiela módot fogod követni? (Csuklón pihentetés.)

A biztonságot néha elfelejtik a tervezők, de ebben a szezonban Maison Martin Margiela-nak köszönhetően szem előtt tarthatjuk táskáinkat.

Itt a Balenciaga féle út is. (2-3 táska egy kézben, méret szerint rendezve.)

Már harmadik éve annak, hogy Alexander Wang mindig emlékeztet arra minket, hogy inkább hordjuk több táskát, minthogy mindent össze-vissza cipeljünk a kezünkben és a végén összeomoljunk.

Jobban bejön a Chanel féle variáció? (Csak, mint egy bevásárló szatyor.)

Azt hiszem, ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a táskák viselésének, hiszen lehet nagy, vagy kicsi, láncos vagy sima füles, így mindig könnyen hordhatod táskáidat. Azt hiszem ez a legklasszikusabb példája az egész témának, amit a Chanel alkalmaz a legszívesebben.

Ajánló
Kommentek
  1. Én