A TÖKÉLETES FARMER

A tökéletes farmer megtalálása még annak is hatalmas boldogságot okozhat, akiket egyáltalán nem érdekel a divat. A farmert leginkább a kis fekete ruhához tudnám hasonlítani, vagyis ha nincs, akkor a gardróbod hatalmas hiányosságban küzd.

Ha vásárolni mész, több fazont próbálj fel, mert sosem lehet tudni, hogy melyik áll jól igazán. Időigényes és fárasztó dolog az biztos, de a végén rájössz, hogy megérte, amikor majd a próbafülkében hangos sikongatások közepette örömtáncot jársz. Jöjjön pár alapszabály, amelyeket érdemes észben tartani.

 

 

A sötét színű farmer a legelőnyösebb választás, minden koptatás – esetleg enyhe koptatás – és csicsás díszek nélkül - amelyeknek semmi keresnivalójuk egy farmeron – hiszen ezek optikailag karcsúsítanak, míg a világos farmerek nagyítanak.

 

Az alacsony csípőszabás keveseknek áll jól, mert a legrosszabb helyen vág el. Már akkor sem szép, ha épp csak egy pici felesleg van a csípőn. Ráadásul szélesíti a feneket és rövidíti a lábakat. Ezzel szemben a magasabb derekú nadrág hosszabbítja a lábakat és eltakarja az úszógumit is.

A zsebeknek is fontos szerepük van, szóval a nadrág fenék részén mindig legyen zseb! Minél közelebb vannak egymáshoz, annál jobban keskenyítik a csípőt. Ha lapos, vagy kicsi a feneked, a magasan lévő zsebek és egy minimális koptatás szép gömbölyűvé varázsolja őket, de a középre varrt, klasszikus nagy zseb a legjobb megoldás minden esetben.

Az utolsó és legfontosabb tanács, hogyha tényleg megtaláltuk az igazit, akkor fizessük is meg az árát. Ha a tökéletes nadrág 30 000 forint, még akkor is jó befektetésnek minősül, mivel egy ruhadarab valódi értékét úgy kapjuk meg, hogy az árat elosztjuk a viselések számával. Ha egy hónapban felveszed minimum tízszer, még az is 3000 forint, ha pedig egy teljes évre számoljuk kevesebb, mint 300. 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én