Magyar modellek világszerte

A szép magyar lányok meghódítják a világot...

Mint ahogyan azt mindenhol szokták mondani, a magyar nők a legszebbek. Ám ha nem is a legszebbek, de nagyon szépek az tény, így sok szép fiatal magyar lány dolgozik a divatszakmában, mint modell. Páran közülük igazi világhírre tettek szert, míg mások egy-egy külföldi országban, esetleg Ázsiában járnak sikerekkel.

Legnépszerűbbnek talán Palvin Barbit mondanám, hiszen minden nap még a tv-ben is láthatjuk a L’oreal reklámjaiban, vagy mint az Intimissimi fehérnemű reklámjában. Karrierje még mindig felfelé ível. 13 évesen kezdte az egész modellkedést és már  így 20 éves korára a világ leghíresebb modelljei közé sorolhatjuk.

Következőként Mihalik Enikőt említem. A békéscsabai születésű lány karrierje 2002-ben indult az Elite Model Look modellfelfedező versenyével, és a Visage Management ügynökség modelljeként kezdte járni a világot. Későbbiekben New Yorkba költözött és híres divatházaknak; többek között a Chanelnak is dolgozott már.

Ebergényi Réka is meghódította Amerikát. Ő is szintén dolgozott híres magazinokkal, mint az Elle és divatházakkal, mint az Armani.

Demmer Erika plus size modellként járja a divatszakma útjait.

Srej Zsófiát 2007-ben fedezték fel, de csak az érettségi után kezdett el jobban foglalkozni a modellkedéssel. Együtt dolgozott már Calvin Kleinnal, DKNY reklámban szerepelt már.

Axente Vanessa 18 éves. Háromszor volt már Glamour Woman of the Year az év modellje kategória jelöltje és már szerepelt az olasz Vogue magazinban is.

Bogár Niki is békéscsabai, mint Mihalik Enikő. Dolce & Gabbana és Armani divatbemutatókon szerepelt már.

Rajzák Kinga a dunaszerdahelyi lány külföldön már egy ideje elismert modell, míg itthon alig ismerik. H&M kampányából lehet ismerős számunkra.

Fórizs Adina az 26 éves és Londonban él. Ennyi idősen őt mondhatjuk a legrutinosabbnak a magyar modellek közül és nagyon sokat elért már a modellszakmában. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én