Glamour gála

2014-ben a Glamour Woman of the Year 6. alkalommal került megrendezésre. Tekintsük meg sztárjaink milyen ruhákban léptek a színre.

Idén is megrendezésre került a Galmour Woman of the Year gála.  Hazánk legjobbjai közdhettek meg egymással a nyereményért; divattervezőink, modelljeink, színésznőink, énekesnőink, divatbloggerek és legsármosabb férfiak. A győztesek Rúzsa Magdi, Szegedi Kata, Kondás Kata, Osvárt Andrea, Szigeti Emese, Erdei Panni és a Style and Blog írói. A legsármosabb férfi Baronits Gábor lett.

Ebben az évben is rengeteg sztár vonulhatott végig a Glamour Woman of the Year rózsaszín szőnyegén a legszebb, legszexisebb, legtrendibb vagy akár legkihívóbb ruhakölteményeiben.  

Engem Tóth Gabi gyönyörű bordó ruhája bűvölt el a legjobban, a hosszú estélyi ruha alakjára rásimul, a fölső rész pedig a legkülönlegesebb módon hangsúlyozza a dekoltázst és a hátat. Arany kiegészítőivel nagy összhangban van egész megjelenése.

Következőként Zsédát emelném ki, hiszen annyira bájosan fest ebben a H&M Conscious ruhában. Gyönyörű ez a csipkeruha a hatalmas kövekkel díszített felsőrésszel igazán egyedi hatást kelt. A cipő és a táska is nagyon passzol szettjéhez.

Harmadikként, mondhatnám a toplista 3. helyén pedig Muri Enikő látványos és merész Daalarna ruháját említeném. Gyönyörű lágy színátmenetekben pompázó mély dekoltázsú és magasan felsliccelt ruhája olyan hatást kelt, hogy az ember szeme biztosan megakad rajta.

Még Abodi Dóra által tervezett és  Varga Gréta (jobb oldal), modell által viselt látványos bőrhatású ruhát emelném ki a leglátványosabb darabok közé. Mellette Gál Franciska (bal oldal) egy csodás Dior ruhában.

Mindenki próbálta a legjobb formáját hozni. Rúzsa Magdi, egyik győztesünk is gyönyörű zöld félvállas ruhában tündökölt, míg Tolvai Renáta a sportosat ötvözte a csillogással. Iszak Eszter és Hien a világos vaj és fehér színeket részesítették előnyben.

Palvin Barbara is megjelent a gálán, most díjátadóként szerepelt. Szexi fekete egyrészes overallban jelent meg.

A sztárok ebben az évben is kitettek magukért.

Ajánló
Kommentek
  1. Én